Melyik országban élnél legszívesebben? Vagy melyik országban születtél volna meg legszívesebben?
Figyelt kérdés
Kérném hogy ha lehet, indokold is meg válaszod, hogy miért.2020. okt. 9. 20:09
11/15 anonim válasza:
Azok az emberek, akiket mocskos csövesnek nevezek, semmi nem kényszeríti arra hogy összeguberált haszontalan kacatokból szeméthegyeket építsenek a közterületekre.
12/15 anonim válasza:
@11 Nyilván azt leszámítva, hogy egészen konkrétan nulla támogatást kapnak és ha egyszer lecsúszol, ott is maradsz. A hajléktalanok dehumanizálása az egyik leggusztustalanabb dolog, amit ember elkövethet, gondolkodjunk már.
13/15 anonim válasza:
Norvégia:) De jó itt, Németországban:D
14/15 anonim válasza:
Nehéz kérdés, az első és a 3. válaszlehetőség közt vacillálok nagyon.
Ugye alapon nekem is Nyugat-Európa jönne be leginkább, Svájc, Ausztria vagy UK a legszimpatikusabbak, jólét, fejlettség, demokrácia, festői környezet sok helyen, ami az álmom.
Viszont az USA meg a lehetőségek hazája, és mivel nekem forgatókönyvírói ambícióim vannak, ott lenne a legjobb esélyem érvényesülni. Meg oda vannak összegyűjtve a világ legjobb női, és rohadt sok a látnivaló is.
Ahová akkor se mennék ha fizetnének, az Ázsia. Őszintén nem értem mitől van oda úgy mindenki. Nyomor, betegségek, hőség, diktatúrák, beszélhetetlen nyelvek, ferdeszeműek mindenhol...
15/15 anonim válasza:
@14 Például nem mindenki ferdeszeműző rasszista szerencsétlen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!