Milyen egy prostituált élete?
Ennek még szerintem sincs köze az igazi prostitúcióhoz,márminthogy nem adják a férfiak egymásnak a kilincset csak van ez az egy faszi és a kedvére teszel néha.
Mekkora a korkülömbség köztetek?
Szerintem meg pont hogy sokan játszanak a gondolattal. Meglehet nézni a rosszlányokat, puncsot, viszony.hut, love. hut, vagy csak a Tindert. Szerintem legalább 100 ezer 16-60 év közötti nő ebből él. De nyilván nincs ilyen. Azt nem èrtem pl Dániában, Hollandiában, Svájcban ez teljesen normális. Legalább nem az utcán kell nyomulniuk, meg a türelmi zónákban, hanem lakásban jó körülmények között. Nyilván van olyan aki csak az élvezetből áll bele, meg van aki a pénzért. Szerintem ez is egyfajta szolgáltatás. Bírom, hogy mindig azt veszik elő aki nyújtja a szolgáltatást, nem azt aki él vele. Ismerősöm állítása szerint a kuncsaftjai 80%-ka feleséggel és gyermekkel rendelkezik...
Szerintem meg nekem estek, ha végig olvasod a kommenteket akik tisztán látszik. Pl Miért vagyok lusta ha nem gyárban rohadok? 1. Sose mennék gyárba (megértem aki rászorul de én pint annyira elitélem a gyári munkát mint ti engem sorry)
Aki megrohad ilyen rossz helyeken, az miert nem valt? Nem azt mondom legyen k*va mint en, de valamit csinaljon amiben van egy kis orome. En szeretnem ezt csinalni. De mivel elitelnek masok felek, hogy sosem lesz parkapcsolatom, vagy normalis eletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!