Milyen egy prostituált élete?
#19 Én nem állítom, hogy minden prosti élete sikertörténet lesz,hisz valakinek bejön valakinek nem,mint ahogy ez más szférában van.
Pl.szegény vv.fanninak nem sikerült,de a vajna Timinek meg összejött.
"A szüleim tudják, hogy mi a helyzet. Támogatnak is benne. Annyit kértek, hogy segítsek be nekik. Plusz nem akarnék illetve szó szerint nem tudnék rajtuk élősködni"
Nézd,ha ez komoly, akkor én itt és most leveszem rólad képzeletben a kezem. Döbbenetes, amit most ide írtál.Ha csak nem troll kérdés, mert sokan poénból dobnak be ide témákat. Engem veled ellentétben hidegen hagyna mások ítélkezése, ellenben a belső hang azt súgná, ne tegyek ilyesmit. Ezek szerint a szüleidnek és neked sincs semmi egyéb munkalehetőségetek, sem tartalékaitok. Normális előrelátó dolgozó felnőtt ember, még ha szerényen is él, mindig tesz félre pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!