Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen egy prostituált élete?

Milyen egy prostituált élete?

Figyelt kérdés
Elsősorban olyan ember válasza érdekelne aki volt benne vagy benne van, és tud érdemben válaszolni. Azt hiszem ma én is belecsöppentem. Szörnyen megrázott. De a pénz nagyúr. Szégyellem magamat, hogy meg kellett tennem.
2020. okt. 8. 13:18
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egy keveset elárulok a sztoriból. Az úgy volt, hogy van egy középkorú szomszédunk és észrevettem, hogy mindig néz. Totàl pénzes és egyedül él. Felajánlotta, hogy vihetek pár cserepes növényt haza mert neki már nem kell. Illetve ha lenne kedvem heti 2-szer menjek takarítani hozzá. El is mentem , minden simán ment. 10 ezret fizet minden alkalommal mikor megyek, ehetek is amit szeretnék. Aztán elkezdtem neki panaszkodni már a negyedik alkalomnál, hogy alig tudom fizetni a tb-met. Nincs őszre-télre melegebb ruhám, fel kellene töltenem a kártyámat. Anyuméknak leadtam a nagyrészét. Nem szokásom élősködni. Majd felajánlotta, hogy tudna többet fizetni. Elmondta, hogy mik a feltételei és mit kell tenni érte. Cserébe garantálta a diszkréciót és a pénzt. Megkaptam a pénzemet, majd hozzà csapta a megbeszélt “pluszt” . Másnap átmentem hozzá és szexeltünk. Hirtelen éreztem magamat valakinek, hogy milyen gyorsan kerestem milyen sokat. Majd eszembe jutott az emberek lenéző tekintete, az hogy ha kiderül mit gondolnak majd. Félek, hogy rám szálnak majd. Félek, hogy megleszek szégyenítve.
2020. okt. 8. 15:35
 22/50 anonim ***** válasza:
100%

#19 Én nem állítom, hogy minden prosti élete sikertörténet lesz,hisz valakinek bejön valakinek nem,mint ahogy ez más szférában van.

Pl.szegény vv.fanninak nem sikerült,de a vajna Timinek meg összejött.

2020. okt. 8. 15:36
 23/50 A kérdező kommentje:
Azon rágódtam még, hogy nem megyek át hozzá többet. Túlságosan félek a következményektől.
2020. okt. 8. 15:38
 24/50 anonim ***** válasza:
82%
Na igen kérdező,ha kisebb településen laksz,ott előbb utóbb valaki felfigyel a dolgokra és indul a falurádió.
2020. okt. 8. 15:40
 25/50 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ebben igazából nincs rizikó akkor. Középkorú, max 50 éves ember. Neked párod van? Aki szokott oda járni és ismerik a szomszédok? Mert ha nincs, miért ne kezdhetnel viszonyt, szabad emberként, azt nekik már nem kell tudni, hogy ki szokott segíteni. Lehet, hogy több is lesz belőle, ha neked tetszik a faszi. Ha jó volt vele, de ezt neked kell tudnod.
2020. okt. 8. 15:43
 26/50 anonim ***** válasza:
100%
Szóval úgy értem, ha tetszik az illető és nincs senkid, össze is jöhettek..
2020. okt. 8. 15:45
 27/50 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érdekelne a szomszéd véleménye. Aki lehet, hogy ugyanúgy csalja a nejét vagy a férjét. Az öregasszonyok meg szóra sem érdemesek. Azt döntsd el, hogy amúgy neked oké lenne e a dolog.
2020. okt. 8. 15:53
 28/50 anonim ***** válasza:
13 vagyok. Kiegészíteném magam azzal,hogy én is azt vallom,mindenkinek a magánügye, hogy mit csinál és nem szoktam ítélkezni vagy pálcát törni más fölött,mert utálnám azt is, ha ő meg én fölöttem törne valamiben pálcát. Ártani sem ártasz vele senkinek. Szóval igen, a te dolgod.Ugyanakkor szerelemre,párkapcsolatra nem vállalnék be olyan embert,aki ebből él. Ami viszont megcsapta az arcom olvasás közben,hogy azt is írtad, hogy leadod a pénzt anyukádéknak.Én eddig azt feltételeztem,nincsenek szüleid vagy nem vagytok jóban és azért vagy megszorulva.Rettenetesen kiborítana,ha a gyerekem szexmunkát végezne és nem értem,ha a szüleiddel van kapcsolatod,miért vagy annyira rászorulva. Meg azt, hogy "leadod nekik pénzt, nem szokásod élősködni" Mert alapvetően a k--válkodás egyfajta élősködés egy pénzes embert pénztárcáján. És ez a leadom a pénzt dolog meg olyan jókislányosan hangzik, hogy etikus módon nem várod el a szzüleidtől, hogy eltartsanak, ugyanakkor a pénz etikátlan forrásból ered. Ezt a részét nem értettem. De mindegy is, szerintem a mai világban már erre se néznek ferde szemmel az emberek, a Való Világban is voltak exprostik.Inkább a magaddal szembeni erkölcsi kérdések a mérvadóak.Én mondjuk biztos nem csinálnám, manapság sok lehetőség van a hatékonyabb pénzkeresésre, ahogy írtam is, a devizahiteles ismerőseim mind külföldre mentek dolgozni.
2020. okt. 8. 16:48
 29/50 A kérdező kommentje:
28-as! A szüleim tudják, hogy mi a helyzet. Támogatnak is benne. Annyit kértek, hogy segítsek be nekik. Plusz nem akarnék illetve szó szerint nem tudnék rajtuk élősködni. Anyum nem dolgozik, apunak meg csak néha van munkája, és van még egy húgom meg egy öcsém. Illetve nem tartom élősködésnek azt, hogy kielégítek+ társaságot adok egy olyan embernek aki magányos és megtudja ezt fizetni. Inkább az zavar, hogy elfognak itélni mások. Valamiért szeretnék megfelelni a társadalomnak. De sajnos nem megy.
2020. okt. 8. 17:27
 30/50 anonim ***** válasza:
39%

"A szüleim tudják, hogy mi a helyzet. Támogatnak is benne. Annyit kértek, hogy segítsek be nekik. Plusz nem akarnék illetve szó szerint nem tudnék rajtuk élősködni"

Nézd,ha ez komoly, akkor én itt és most leveszem rólad képzeletben a kezem. Döbbenetes, amit most ide írtál.Ha csak nem troll kérdés, mert sokan poénból dobnak be ide témákat. Engem veled ellentétben hidegen hagyna mások ítélkezése, ellenben a belső hang azt súgná, ne tegyek ilyesmit. Ezek szerint a szüleidnek és neked sincs semmi egyéb munkalehetőségetek, sem tartalékaitok. Normális előrelátó dolgozó felnőtt ember, még ha szerényen is él, mindig tesz félre pénzt.

2020. okt. 8. 17:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!