Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen egy prostituált élete?

Milyen egy prostituált élete?

Figyelt kérdés
Elsősorban olyan ember válasza érdekelne aki volt benne vagy benne van, és tud érdemben válaszolni. Azt hiszem ma én is belecsöppentem. Szörnyen megrázott. De a pénz nagyúr. Szégyellem magamat, hogy meg kellett tennem.
2020. okt. 8. 13:18
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
91%
#4-es, hogy felnézhetnek az apára a szomszédok, hogy napi 6x1 órára leviszi a gyereket sétálni! Normálisan!
2020. okt. 8. 13:44
 12/50 anonim ***** válasza:
64%

Hogy lehet ilyennek lenni am:) gusztustalan.

Értem a múltad, de mint mondtad,volt munkahelyed így is. Szerintem ,ha igazán szeretnéd most is lenne..beírod,ha mást nem is akkor,hogy operátor állás,kiad több oldalnyi állás lehetőséget mindenfelé ,és sok más egyebet is. Munkát találni lehet,csak az igény a nem mindegy..:) de attól még nem kell kurvának állni. Úgy beszéltek róla, mint egy szakma..tényleg vicc..ne haragudj.:) az meg nagyon szép élet, hogy lesz majd gyereked,és utána hogyan? Akkor se fognak ennyi erővel sehol se alkalmazni, ahogy nő a gyerek meg majd rájön, h az anyukájának aki fizet azt csinál vele amit akar? Szépen fogalmaztam..:) de te életed.. bár büszkén megkeresett pénzből nem fogsz venni semmit,pénzed lesz igen..abból h szopsz,meg idegenek dugnak naponta akár többször.. inkább nem folytatom :D de te dolgot. És vigyázz magadra,mind egészségedre, és fizikailag is. Nem akartam bunkó lenne,bocsi.

2020. okt. 8. 13:48
 13/50 anonim ***** válasza:
67%
Ugyan már, egy harmadik világbéli vagy háború sújtotta országban el tudom képzelni, hogy valakinek tényleg nincs másra lehetősége. Vagy ha valaki úszik a devizahitelben, egyedül van a világon és semmi más lehetősége nincs épp, csak az öngyilkosság, akkor egy időre mondjuk csinálja. Bár ez is olyan, hogy az én devizahiteles ismerőseim mind kimentek Ausztriába dolgozni, egyik sem vállalt szexipari munkát. A magyar realitással én is tisztában vagyok, barokkos túlzás, hogy nincs más lehetőség. Valakinek van erkölcsi érzéke, valakinek nincs.
2020. okt. 8. 14:02
 14/50 anonim ***** válasza:
76%
Erkölcs vagy nem erkölcs, senkinek semmi köze Viszont ha csinálod, akkor legalább ésszel. Legyen pár állandó embered, mellette dolgozol valamit, azt ennyi. Viszont napi 6 idegennel összefeküdni, ilyen életvitelt élni nem mindenki tud, mert nagyon primitív dolog. Ott vagy egy lakásba 3-4 másik nővel reggeltől estig, várjátok a klienseket, közben egy bak C futtató ott ül a nyakatokon, akinek leadod a pénz felét. Nem egy leányálom.
2020. okt. 8. 14:14
 15/50 anonim ***** válasza:
75%

Milyen az élete egy örömlánynak?

Röviden tömören,qurva jó.😁

Viccet félre téve,hány éves vagy?

Van családod?

Egyedül élsz?

Ha 20-as korosztájhoz tartozol,nyomod vagy 8-10 évig,összegyüjtesz egy csomó pénzt aztán valahol ahol nem ismernek csinálsz valami vállalkozást családot alapitasz és senki se foglalkozik vele,hogy miből hoztad össze.

Ha mégis belevágsz,törekedj egy àllandó ügyfélkör kialakitására és egy idő után már hirdetni se kell magad,és nem ízgulz azon,hogy na ma vajon ki jön,mert mindegyik régi ismerős lesz.

Én így csinálnám ha nőnek születtem volna😉

2020. okt. 8. 14:33
 16/50 anonim ***** válasza:
54%
Még jó, hogy a nőknek nem annyiból áll a szex, mint a férfiaknak. :) Sőt, empátiájuk es intelligenciájuk is magasabb egy átlag férfiénál. Legalábbis a tiednél mindenkepp, te “mintapéldány”.
2020. okt. 8. 14:40
 17/50 anonim ***** válasza:
51%

#16 Most mi bajod van?

Mondjon bárki bármit,Magyarországon tisztességes munkából nem hogy meggazdagodni nem lehet, de még normálisan élni se,csak kínlódni.

Van egy olyan mondás is, hogy qurváknak áll a világ és milyen igaz.

2020. okt. 8. 14:46
 18/50 anonim ***** válasza:
86%
Annyira nem jó, mint amennyire reklámozzák! Sokan megbánják. Ha tudnák, hogy nem fognak meggazdagodni, sőt a pénzüket elveszik, undorító alakokat is ki kell elégíteniük, időnként megverik! Te is sokat fogsz szopni, az tuti biztos!
2020. okt. 8. 15:18
 19/50 anonim ***** válasza:
100%
17 kur. vaságból sem gazdagszik meg a legtöbb. Amit egy gyári munkás megkeres, ő azt megkeresi 2 nap alatt, ok. De könnyen jött pénz könnyen is megy. Azért az nem ilyen egyszerű, hogy álljunk prostinak, gazdagok leszünk. Esetleg, ha beleszeret valamelyik gazdag kliense. Vállalkozást beindítani pedig nem olyan egyszerű, első időkben jó ha 0 ra kijössz, később lesz csak nyereség, ha lesz. Vagy becsődöl. Szóval nem hever a világ a lábaid előtt mert szét teszed. Ez olyan mint a drog, az elején mindenki felett állsz, sokkal többet keresel mint egy akármilyen mérnök. Csakhogy nem az eszeddel keresed. A tested meg a lelked közben amortizálódik. Ideiglenes megoldásnak lehet ilyen kaland az életben, de erre ne alapozzon senki, mert tönkre megy.
2020. okt. 8. 15:19
 20/50 anonim ***** válasza:
74%

#18 Akik az út szélén állnak azok valóban így járnak,de oda nem szabad kiállni,akik ott állnak az az a szint,hogy isten őrizz tőlük.

A minőségi prostik saját lakással rendelkeznek és tiszták,ápoltak és sok közöttük a diplomás is,persze őket nem is kapod meg 4-5 ezerért.

2020. okt. 8. 15:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!