Most akkor ki a “háttérhatalom” ? Ki irányít kit mert kicsit össze vagyok zavarodva ? :/
A minap felbukkant előttem Facebookon az “Akik nem kérnek a covid-19 vakcinából” nevű csoport egy új aranyszeme (azért látom ezeket mert egy konteó-megszállott rokonom folyamatosan osztogatja ezeket) miszerint Donald Trump kiírta ,hogy nem is olyan veszélyes ez a vírus erre törölte a Facebook a belyegyzését. A kommentek közt mindenki azt szajkózta ,hogy “ő is csak egy báb!”. Most akkor mivan ? Eddig nem úgy volt ,hogy a “nagyhatalmak irányítanak mindenkit/ megvezetnek minket” stb ? Tehát a nagyhatalmak “titkosan” (ami olyan titok amit simán szétszórsz a Facebookon...) irányítják egymást is ? Most kicsit összezavarodtam ,hogy idén ki a közellenség. Év elején még arról volt szó ,hogy Trump keze van az egészben s ő fertőzte meg Kínát meg ilyenek.
Még egy apróság: valaki elmagyarázza mi ez az új kódnyelv vagy mi ? Pl: mi az a “WwG1WGA” ? Lehet most boomernek fogok tünni de erről lemaradtam.
És hol kezdjem az ásást ahol biztos lehetek benne ,hogy nem manipulál a háttérhatalom ? Mert ha csak egy kis háttérhatalmi cenzúra is van a dologban akkor kidobhatod az ablakon az egész ásatást.
Úgy, hogy van a konteó. Tehát van X, aki állít egy igaz dolgot C-ét és beszervezik Y, aki állítja C-ét és B-ét, és ez a B a lényeg mert ez egy irtó nagy baromság, ami elhitelteleníti X-et és a C állítását. Így születik a konteo.
Egy idő után sokan elfelejtik X-et és Y-ból is csak a B marad meg, elfeledve C-t, az igazat.
Az igazán elmeroggyantak szerint nem Trump, Merkel, meg Putyin és hasonlók szervezkednek, hanem van egy felettük álló háttérhatalom (Soros és társa, extrémebb esetben a gyíkemberek pl.), aki teljesen értelmetlen, bonyolult, drága és könnyen lebuktatható módon próbál keresztbe tenni.
Ne keress benne értelmet, mert ezek lázálmok, és a hívők mellőznek minden logikai kapcsolatot, gondolatot.
Arra nem gondolt még senki,hogy már annyíra előrehaladott a "nagy terv",hogy már ők saját maguk mondják el az igazság egy részét,
Ezáltal méginkább megosszák az alabbol ezer síkon megosztott társadalmat a társadalmat ,vírus hívők kontra vírus tagadók,oltás melletiek kontra oltás ellenesek.
Nem elfelejteni az ordo ab chao lényegét:rend a káoszból
Az igazság felszínes része amít elárulnak a káosz csinálás része amiből új világrend lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!