Most akkor ki a “háttérhatalom” ? Ki irányít kit mert kicsit össze vagyok zavarodva ? :/
A minap felbukkant előttem Facebookon az “Akik nem kérnek a covid-19 vakcinából” nevű csoport egy új aranyszeme (azért látom ezeket mert egy konteó-megszállott rokonom folyamatosan osztogatja ezeket) miszerint Donald Trump kiírta ,hogy nem is olyan veszélyes ez a vírus erre törölte a Facebook a belyegyzését. A kommentek közt mindenki azt szajkózta ,hogy “ő is csak egy báb!”. Most akkor mivan ? Eddig nem úgy volt ,hogy a “nagyhatalmak irányítanak mindenkit/ megvezetnek minket” stb ? Tehát a nagyhatalmak “titkosan” (ami olyan titok amit simán szétszórsz a Facebookon...) irányítják egymást is ? Most kicsit összezavarodtam ,hogy idén ki a közellenség. Év elején még arról volt szó ,hogy Trump keze van az egészben s ő fertőzte meg Kínát meg ilyenek.
Még egy apróság: valaki elmagyarázza mi ez az új kódnyelv vagy mi ? Pl: mi az a “WwG1WGA” ? Lehet most boomernek fogok tünni de erről lemaradtam.
De Soros nem csak itthon dolgozik ? Külföldön is ő “A mumus” ? Eddig azt hittem ő csak Magyarországra érvényes. Áh, most már tényleg összezavarodtam :<
Trump elkapta a vírust, de - mivel ő az elnök - a legjobb orvosokkal volt végig körbevéve. A víruson szinte tünetmentesen esett át.
Ezért most meg van győződve a drága, hogy hé, ez nem is olyan rossz! És kiírta: ne féljünk tőle, mert túl van tolva.
Aha. Mondja ezt azoknak, akik mellett nem áll 0-24 egy profi orvoscsapat.
A Twitter meg leszedte, mert fszság.
“WWG1WGA - igazán rákereshettél volna, ebből is látszik mennyire érdekel a téma. ”
És ha rákeresek erre vagy bármire akkor honnan tudom ,hogy nem-e azt dobja ki a Google amit a háttérhatalom szeretne ,hogy lássak ? A “tudjukkik” mindent IS manipulálnak, cenzúráznak kivéve a Google-t és YouTube-ot ?
Ha valaki beleássa magát ebbe a témába olyan könyveket talál ha csak egyet is végigolvas inkább el se akarja majd utána hinni hogy egy a valóság csak egy kis szeletkéje...
Leleszel döbbenve ülsz majd a székedben otthon és gondolkodsz...sok ilyen témába vágó könyv van érdemes keresgélni.
És a háttérhatalom miért engedi meg ,hogy bárki hozzáférjen az ilyen könyvekhez ?
Nagyon béna ez a háttérhatalom. Mindent el akar titkolni de közben semmi se megy neki. Simán találhatok könyveket, weboldalakat a szupertitkos dolgaikról.
Ha beleásnád magad a témába akkor látnád hogy a felszín egy kis része csak amit a könyvekből újságcikkekből tényfeltáró riportokból megtud az átlag ember.
ha ezt is megkaristolja valaki olyan infókat talál hogy inkább visszatér este a fatmagül meg cobra 11 tv sorozatok nézéséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!