Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Baj ha férfiként nem kommuniká...

Baj ha férfiként nem kommunikálok olyan nőkkel akik párkapcsolatban vannak?

Figyelt kérdés

2020. okt. 7. 14:51
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
81%

Tegyük most félre az előttem (nagyon okosan) válaszolók érveit, és nézzük úgy, hogy valóban csak potenciális szexpartnert látsz a nőkben.

Szerinted mindenki a számára legmegfelelőbb személlyel alkot párt? Megsúgom, az esetek 95%-ában szó sincs erről. A legtöbben leragadnak kihűlt, ellaposodott kapcsolatban, mert nincs idejük/energiájuk továbblépni, mást keresni. És hidd el, mindenki úgy jár a legjobban, ha mielőbb jön valaki (mint pl te is) szétrobbantja ezeket a kapcsolatokat.

2020. okt. 7. 15:38
 12/30 A kérdező kommentje:
#9 Nem kell túlzásba esni. Itt most "barátokról" van szó legfőképp. Akikkel eddig jóban voltam ezután is jóban leszek. De hogy új imerettségnél ilyen nő társaságát nem fogom keresni az biztos.
2020. okt. 7. 15:40
 13/30 anonim ***** válasza:
92%

"De hogy új imerettségnél ilyen nő társaságát nem fogom keresni az biztos."

Miért?

Komolyan nem értem.

2020. okt. 7. 15:42
 14/30 A kérdező kommentje:
#11 Sok igazség van abban amit írsz. Az a helyzet hogy unom már hogy szinte mindíg a párkapcsolatban lévő nőkkel találom meg a közös hangot akik már 5-10 éve együtt vannak és már konkrétan összenőttek. Látszik rajtuk hogy ha nem lenne ott az a bizonyos "akadály" akkor nem kéretnék magukat sokáig, sőt..
2020. okt. 7. 15:47
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ezt kérdezted: "Baj ha férfiként nem kommunikálok olyan nőkkel akik párkapcsolatban vannak?"

Mivel a kérdésben nem szerepelt más, így méltán lehet az egész női nemre kivetíteni. Az, hogy te nem tudsz értelmesen, minden információval telve kiírni egy kérdést, az már a te szintedet tükrözi.

2020. okt. 7. 15:47
 16/30 A kérdező kommentje:
#15 A videóban lévő hozzáállás alapján szerettem volna feltenni a kérdést. Utólag rájöttem hogy nem volt jó ötlet, de már egyébként is kiküszöböltük a tévedéseket. "The friend zone is the simp zone". Ez a lényege az egésznek. A párkapcsolatban lévő nők pedig "normál esetben" így tekintenek egy másik férfira akivel jóban vannak.
2020. okt. 7. 16:02
 17/30 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem látogasd meg a pszichiátriára!
2020. okt. 7. 18:44
 18/30 A kérdező kommentje:
#17 Bocs hogy egy templomi öleléssel nem érem be.
2020. okt. 7. 18:46
 19/30 anonim ***** válasza:
A pénztáros Kovácsné Mari nénivel sem beszélsz, vagy mivel az életed a pöcsöd irányítja, ő már nem számít nőnek, mert nem áll rá?
2020. okt. 7. 20:11
 20/30 A kérdező kommentje:
#19 Mari nénivel szivesen elbeszélgetek. Csak korombeliekkel nem akikhez vonzódom. Maradjunk annyiban hogy nem kötök velük "barátságot".
2020. okt. 7. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!