Lányok! Szoktatok részegen az utcán pisilni?
Figyelt kérdés
Mennyire zavar akkor, hogy mások megláthatnak közben?2020. okt. 4. 11:10
11/22 anonim válasza:
Előfordul :D hánytam is utcán. Van ilyen.
13/22 anonim válasza:
Hát konkrétan az utcán, ahol sétálgatnak az emberek, még nem pisiltem (nem is hiszem, hogy menne), félreeső bokorban már igen, de ahhoz nem muszáj részegnek lenni.
16/22 anonim válasza:
De mint tudjuk,a női nem igent jelent :)
17/22 anonim válasza:
#16 21:57
"A női nem igent jelent"
Ilyet a nemi erőszakolók mondanak, szerintem inkább maradj csendben.
18/22 anonim válasza:
#17 Szerinted.Persze csak ha magadból indulsz ki. :)
19/22 anonim válasza:
Nem szoktam részeg lenni és még józanul se sikerült. Mondjuk eléggé pisis vagyok (mármint sokat iszok és emiatt sokat járok moadóba is) és párszor már volt olyan, hogy olyan helyen jártam, ahol nem volt nyilvános wc és már azon gondolkodtam, elmegyek valami félreeső helyre és elintézem.
20/22 anonim válasza:
Valamikor tényleg jelenthet a női nem igent. Vagy azt is jelentheti hogy so-so 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!