A fiúknak miért jönnek be a vastag szájú lányok vagy miért tetszenek nekik a teltebb ajkak?
Figyelt kérdés
2020. okt. 4. 08:44
1/7 anonim válasza:
Szépítés nélkül? Egyből a szopás jut róla eszükbe.
2/7 anonim válasza:
Egeszseget fiatalsagot tükröznek jobban talan jobb fogamzokepesseget is.
Nézz meg pl par szineszt (átalakulás(transformation)az idök alatt),latni fogod ahogy idösödik az ember elvekonyodik a szajuk a vastagsàgàt is elvesziti. Nem velezlen fedezték fel a ruzst is meg a sminktetkot.
3/7 anonim válasza:
#1 Nem mindenkinek....
Én nem tudom, csak úgy tetszenek és kész
4/7 anonim válasza:
Én kifejezetten undorítónak tartom a csalánszopó verseny győztese típusú szájat.
5/7 Intrion válasza:
Manapság inkább divat. Hogy egyes férfiaknak ez miért tetszik az számomra rejtély. Szerintem kifejezetten undorító. De csak azért mert a "jó nő" egyik ideáljának tekintik. Meg gondolom ahogy első is írta talán "jobban is sz*pnak". De ezt eddig senki nem erősítette meg. Nekem legalábbis nem.
6/7 anonim válasza:
A nőknek is jobban tetszenek a telt ajkak egy férfin (nyilván normális határokon belül), szóval szerintem ennek semmi közé a szopáshoz.
7/7 anonim válasza:
Sokan egyből a szilikonos vastag szájra gondolnak, de a kérdező nem ezt írta.
Egy természetesen telt ajkú nő többnyire vonzó egy férfi számára. Genetikailag így vagyunk kódolva. Nőies vonás.
Nálam nagyon meghatározó ez egyébként.
38/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!