A fiúknak tetszenek azok a lányok akik nem mutogatják magukat, és inkább fiusabbak?
Vannak azok a lányok akiknek mindig kint van a melluk a hasuk, rövidnadrág, rövid szoknya, 5 tonna smink, magassarkú.
Na én ennek az ellentetje vagyok.
A mellem sosincs kint , még a rovidujjut is utálom mert látszik a karom, rövidnadrágot nem hordok se magassarkút se szoknyát. Inkább fiusabb vagyok.
De azt vettem észre hogy a fiúk jobban buknak azokra akik magamutogatók.
Ez miért van?
Én szeretem az ilyen öltözködést, mérföldekkel jobb mint a kirívó/riban.cos öltözködés, mert nevezzük nevén - amit leírtál az az. Még csak rá sem nézek az ilyenekre az utcán, mert nem vágyom egy olyan tömegtermékre aki azt a látszatot kelti, hogy naponta más használja :D
Azért van, mert nem megfelelő kategóriájú fiúkat nézel, az ilyeneket hagyd a francba, felszínesek.
Van az a mondás: a külső megfog, a belső pedig megtart.
Ezeknél a lányoknál sejtheted, hogyha kívülről romlanak (kiteszik mindenkinek az árut) akkor belülről is romlani fognak. Avagy nem lesznek túl hosszú kapcsolataik :)
Attól, hogy egy lány csinosan öltözködik, még nem feététlenül lesz k#rva.
Mint ahogy az, hogy sportos vagy, nem jelenti azt, hogy ne lehetnél k#rva.
Ne általánosítsunk már.
Mindenki tetszik valakinek, te is megtalálod a párod. Persze ha mindenkinek tetszeni akarsz, akkor ne a sportos stílust erőltesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!