Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vatera lejárt hirdetéseit meg...

Vatera lejárt hirdetéseit meg lehet valahogy nézni? Google még kidobja, a link már egy üres helyre visz.

Figyelt kérdés

pl ez is ilyen link:

www.vatera.hu/tesla-praga-lemezjatszo-radio-elado-2737377662.html

2020. okt. 2. 16:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Sajnos nem :-(

60 nap után törlódik az aukció - hacsak az eladó nem indtja az alatt újra, de esetedben nem ez történt.

Nekem is "szállt" már el így nem egy aukcióm, mert vmi miatt nem indítottam újra.

2020. okt. 2. 17:22
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm. Érdekes, hogy a google mégis megtalálja még :D
2020. okt. 2. 18:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen. Néha előfordul, hogy egy-egy oldal elmenti, egyszer nekem sikerült így "kikukáznom" félig egy aukcióm leírását, de most már nem tudom, mi az oldal neve.
2020. okt. 2. 18:04
 4/4 anonim válasza:

Ha rákeresel arra, ami érdekel, elmész a legutolsó találati oldalra, akkor a legvégén van egy ilyen szöveg linkkel:

"Nézd meg a lejárt, de elérhető termékeket is. Ha találsz kedvedre valót, írj az eladónak, és kérd meg, hogy töltse fel újra. A Vaterán X lejárt aukció van, ami érdekelhet, a TeszVeszen pedig Y." Itt talán a 90 napnál nem régebbi lejárt, de el nem adott hirdetésekre lehet ugrani.

A másik lehetőség, hogy a részletes keresőben (szürke link a kereső mezőtől jobbra a fejlécben) választod ki, hogy a lejárt termékek között akarsz keresni és ott megadhatod, hogy csak az nem kelt termékek vagy elkelt termékek is érdekelnek-e. Erre is igaz azonban, hogy 90 napnál nem régebben lejárt hirdetések elérhetőek csak.

2020. nov. 6. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!