Google Adwords kampánynál, hogy tudom beállítani, hogy a hirdetéseim fent jelenjenek meg?
Figyelt kérdés
Megcsinàltam minden beàllítàst, de csak az oldalsàvon jelenik meg a hirdetèsem, a főoldal első 3 helyèn nem. Mif csinàltam rosszul?2012. ápr. 14. 20:12
1/2 anonim válasza:
Általában azokat a hirdetéseket jeleníti meg az első 3 helyen, amelyiknél kimagaslóan jól van elkészítve a hirdetés illetve hogy mekkora összeget adsz meg egy adott kulcsszóra,aki a legtöbbet adja az elvileg ott van az első 3 között.
2/2 vakondka válasza:
Az Adwords kampány kezelés egy szakma.Tehát vagy megtanulod (2-3év minimum ha ezt csinálod napi 8 órában) hogyan kell csinálni, vagy megbízol egy szakembert aki profin beállítja és randszeresen karbantartja a kampányt annak érdekében, hogy folyamatosan jók legyenek az eredmények, tehát olcsó legyen a kattintás és mégis az első 3 helyen legyen a hirdetésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!