Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Melyik cég hirdetéseit tegyem...

Melyik cég hirdetéseit tegyem ki weblapomra?

Figyelt kérdés

Olyan céghez akarok menni, amelyik nem fog átverni... tisztában vagyok vele, hogy nem túl látogatott az oldalam, napi 1000-2000 látogató szokott lenni, általában mindig vannak fent vagy 20-an...

Nem tudok számlát adni nem vagyok vállalkozó, hobbi szinten készítek weblapokat, és szeretnék belőle egy kis pénzt, nem is vagyok telhetetlen nem ebből akarok megélni.

Az egyik amire gondoltam az Árukereső.hu, a másik meg a Google AdWords vagy mi :)

2016. nov. 21. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi az oldalad témája?
2016. nov. 21. 22:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Foci, sport
2016. nov. 21. 22:08
 3/7 anonim ***** válasza:
amelyik hajlandó fizetni
2016. nov. 21. 22:18
 4/7 anonim ***** válasza:
eTarget -et próbáld meg, ha ügyesen helyezed el, hoz egy keveset.
2016. nov. 21. 23:18
 5/7 anonim ***** válasza:
eTarget? Ne nevettess! eTarget-ről annyit, hogy egy napi 40-50 látogatottságú (tudom, kis forgalmú) oldal 5 év alatt kemény 300 forint bevételt produkált...
2016. nov. 22. 09:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Az eTarget-et tessék elfelejteni. A kattintások felét nem számolják el, a nagyobb összeget hozó oldaltulajokat bannolják nevetséges indokokkal...

Vannak sales house-ok, amik arra szakosodtak, hogy összehozzák a hirdetőket, és a hirdetési felületet nyújtókat (pl. Actual Media, Adaptive Media). Beszélj velük is.

Az AdWords persze egyszerűbb, és eleve képes releváns hirdetéseket nyújtani.

2016. nov. 22. 11:53
 7/7 anonim ***** válasza:

#5: "eTarget? Ne nevettess! eTarget-ről annyit, hogy egy napi 40-50 látogatottságú"

na'h igen. 40~50 az konvergál a nullával...

Akár még egy bot is lehet ami csak tartalmat vadász.

Nekem szépen hozz, már van akkora forgalmam, hogy talán egy "sales house" komolyan veszi... (~15K/nap)

#6: vannak, de ezek kis oldalakkal nem tárgyalnak.

Amíg napi egyedi 15~20 ezres látogatottságot nem tud felmutatni, addig nincs esélye.

2016. nov. 22. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!