Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Létezik ilyen adomány vagy...

Létezik ilyen adomány vagy csak átverés lehet?

Figyelt kérdés

Egy oldalon olvastam egy idős hölgy hirdetését.

Hatalmas vagyonát elajándékozná egy általa kiválasztott rászolruló idegennek. Ugyanis halálos beteg, senkije nincs, és az apja rábízta hogy cselekedjen jót vagy ilyesmi volt a duma.

Az írása, és fogalmazása alapján simán lehet tényleg egy öreg hölgy.

Most gmail-en beszélgetek vele. Ilyen vallásos, fura asszonynak tűnik. Kicsit furán fogalmaz, néha mintha fordítót használna.Említette az elején, hogy félig német ( a neve is az)

Fészen rengeteg ilyen nevű embert dobott fel.

Nem kért tőlem semmi személyes infót még, csak a helyzetemről érdelődik, anyagi, magánélet, vallás.

Nem vagyok túl naív, szóval nem fogom megadni a bankszámlámat, vagy bármilyen személyes infom. A gmail címemen kívül semmit nem fog megtudni.

Érdekelne a véleményetek, hogy mennyire kamu az egész?

És ha kamu, akkor ebből mi jó származik az elkvötőnek? Mennyi esély van rá, hogy igaz?

2020. okt. 1. 01:00
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Szerintem csinálj egy másik emailt, és azon add elő, hogy milyen csóró vagy. Nézd meg majd mit reagál!

Egyébként az esély kb 0 arra, hogy igaz bármi is, amit írt eddig neked.

Hol lakik, azt nem írta? Személyesen nem akar találkozni a jelöltekkel?

Mint, ahogy valaki írta ez legjobb esetben is, valami unatkozó felnőtt/gyerek.

2020. okt. 1. 12:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!