Ezek az életvezetési tanácsadól hogy a fenébe keresnek olyan jól? Nem tudnak ezek semmit.
Megismertem egy, sőt két ilyen életvezetési szakembert egy rendezvény alkalmával és így volt időm elbeszélgetni velük.
Inkább idegesített a személy, érdemi javaslat nuku. Hogy képes ez bármit is átadni másokank amiért kifizetik?
Vagy olyan gazdagok járnak oda akik otthon délután unatkoznának, és ezzel elmondhatják magukról hogy meghalni sincs idejük?
Amúgy érdekes, hogy nem egy emberrel találkozom akik olyan elfoglaltságokra járnak (pénzköltéses) ami amúgy tök felesleges de elmondhatják hogy van életük.
Naponta beülni kávézóba és csevegni... Miafrász!? Vagy olyan edzés ami egyértelműen szart sem ér csak pénzlehúzás. Minek?????????
Mert azok az emberek fizetnek nekik meg felnéznek rájuk, akik kirakják facebookra, hogy: "Az ég kékebb, ha mosolyogsz", és el vannak ájulva, hogy valaki ilyeneket lök.
Mármint komolyan, szerintem simán meg lehet annyival szedni magad, hogy meghallgatsz valakit, és benyögsz egy ilyesmit, hogy: "Egyszer fent, egyszer lent", és fizetnek, mert idióták.
Emlékszem a vonaton egyszer leültek ilyen figurák hozzám is elkezdtünk
(beszélgetni) számomra olyan beszélgetés volt mint mikor a lézerágyú és a kőbalta beszélget .
4: hehe, kis naiv...
Qrvához is sokan mennek, nekik is van pénzük, pedig nem elég, hogy hülyék, még kanosak is.
Az ostoba ember mindig is szívesen vert el végtelen sok pénzt a szükségleteire, hogy ne kelljen a saját lábára állva rendberakni az életét- Csak van, akinek egosimogatás kell, van, akinek orgazmus.
4. Azért na, például amikor a gazdagok egymást majmolva gyökérséget vesznek, mert az a "trendi" :D
Múltkor olvastam valami hülyeséget, amire azt hinném senki egy fityinget nem adna, erre pár hónapra már full trendi volt. Konkrétan sima gyertyáról beszélünk.
Szóval ja, ha az életmód tanácsadó a trendi, akkor lesz aki felvesz egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!