Ajánlanátok life coachot?
Nem tudom, hogy hol találhatnék, sajnos már nem tudok ahhoz járni, akihez eddig.
Ezek lennének a fontos kritériumok: budapesti, férfi, fiatal (max 30 éves), van egyetemi végzettsége
"...budapesti, férfi, fiatal (max 30 éves), van egyetemi végzettsége"
Hozzá akarsz menni feleségül?
Komolyan, nem mindegy, hogy ki szedi el a pénzed a semmire?
nem mindegy, fontos, hogy hasonlóan lássa a dolgokat, mint én
jó lenne, ha azok írnának, akik tudnak ajánlani valakit
akkor írjátok meg privátban
nyilván próbáltam keresni neten, de nem nagyon találok olyat, aki nekem jó lenne, nagyjából egy hónapja nézelődök, nagyon jó lenne, ha valaki tudna ajánlani
"de nem nagyon találok olyat, aki nekem jó lenne":
De ezt honnan tudod, hogy neked csak "férfi, fiatal (max 30 éves)" a megfelelő? Nekik is van tapasztalatuk, gyakorlatuk, tény és való, de miért válogatsz? A másik: nem is biztos, hogy bevállal, kettőn áll a vásár. A szakmai tapasztalat, gyakorlat, hozzáállás számít itt, nem a kor...
Figyi adok én neked tanácsot csak tedd le a pénzt előre tesóm *lőn letette petike a pénz*
Na akkor Petika mostantól boldog leszel kiöltözöl bulizol csajozol építed az életed 100 milliót fogsz keresni naponta.
Petike elhiszi mert Petike idióta.
Tanácsadó bácsi meg bőszen számolgatja a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!