Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nagyon durván irtóznak,...

Nagyon durván irtóznak, undorodnak tőlem a legtöbben, hogyan jöhetnék rá ennek az okára? Mi válthat ki ilyen érzéseket másokból?

Figyelt kérdés

Fiatalok társaságát szoktam keresni mivel én is az vagyok, de még a jóindulatúbbak is igyekeznek minél előbb kitörölni az életükből. Jellemzően ha valaki beszél velem egyet, rájön hogy milyen furcsa vagyok a számára, aztán onnantól kezdve egyből "menekül" előlem. Ebből adódóan ha mondjuk egy közösségben megpróbálok megismerkedni egy normálisnak tűnő társammal, garantáltan nevetség tárgya lesz belőlem ott utána, és elhord a hátam mögött minden sz*rnak. Mindig ez van. Ott röhögnek meg gúnyolódnak rajtam a hátam mögött, holott a legnagyobb bűnöm az, hogy megpróbáltam a másikkal beszélgetni, megismerkedni.

És ez már hosszú évek óta így megy, és egyre durvábban, lassan már olyan vagyok, mint egy magányos remete, senki nem áll velem szóba. Menekül előlem mindenki, mint valami leprástól. Pedig én igyekszek tök normális, barátságos lenni. Hogy lehet valakitől ennyire undorodni?

2020. szept. 27. 09:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom nagyon. Családodat nem tudod megkérdezni, hogy ők mit látnak, mi a gond? Ha más nem, én is a pszichológust ajánlanám, tudna segíteni. Ha valakinek nincs a vérében a kommunikáció, sajnos meg kell tanulniuk.
2020. szept. 27. 12:43
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Autizmus esetleg? Érdemes lenne utána járni. A "furcsa" kérdések, válaszok, gesztusok, nehéz kommunikáció miatt kérdezem. Én is az vagyok, tehát tudom, miről van szó.
2020. szept. 27. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!