Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan kell új , ismeretlen...

Hogyan kell új , ismeretlen helyzetekbe belevágni?

Figyelt kérdés

Teherautózni mennék nyugatra, Franciaország, Olaszország, Dánia úgy nagyjából nagy távok. 2 sofőrös dolog lenne. Nagy , de nagyon félek, fáj a hasam ha arra gondolok, hogy kell dolgoznom és, hogy ilyen munkát, de belül szeretném csak félek elindulni. Szüleim nem akarják, de én meg gyárba nem akarok dolgozni már, sok ember, mindenki mindenkinek meg akar felelni, piszkálnak minden percben. Most jött egy ilyen lehetőség, nem akarom elengedni, de nagyon félek. Soha nem voltam távol lakhelyemtől az utóbbi pár évben, nyaralni sem járunk, külföldön sem voltam.

Hogyan merjem rettegés nélkül elkezdeni?

22 éves vagyok.

2020. szept. 26. 00:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ebben az évben már többször adtam választ, először belföldet javaslom!!!!

Ha mindenképpen nemzetközi akkor furgonnal elősször, hidd el nekem azzal is el lehet és el is fogsz tévedni, sőt bolyongani is fogsz, nem mindegy hogy az út végén össze szűkülve kamionnal kell el fordulni ami lehet hogy esélytelen vagy furgonnal,ne akarj mindjárt sokat keresni és belevágni a közepébe csak egy jó tanács mert hidd el furgonnal is lehet büntetéseket be szedni, kamionnal még könnyebb.

Angol, német nyelvet sem árt ha tudsz mert anélkül nekem furgonon is nehéz volt,Olasz első két kanyar siralmas volt és kamionos GPS programmal ment még is be vitt olyan helyekre a cél előtt ahol még én sem hajthattam volna be nem hogy kamion.

2020. szept. 26. 00:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szóval ebben az évben inkább belföldet javaslok és C kategóriában aztán be tanulnod és így fogozatosan sok sikert.
2020. szept. 26. 00:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Több alkalommal köszönöm. :) Sajnos nincs kivel nekem ezeket megbeszélni. Én még autópályán sem vezettem, messze van, meg a főút ingyenes, inkább mentem végig a Balatonon átlag 38-al mint fizessek autópálya matricát 1 óra miatt. Ja, ezek ilyenek.
2020. szept. 26. 10:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Szívesen.

Ezzel még vannak így egy páran,ez a sofőrködés magányos dolog lesz ha majd nemzetközizni fogsz erre készülj fel.

Fokozatosan próbálgasd ki a dolgokat,esetleg keress kezdésnek valami kenyeres melót ahol fixek az útvonalak,postánál c kategória pl ahol te laksz a közelebbi városból menni kell Budapestre aztán még 1-2 helyre mjad ugyan ez az útirány vissza,szokod a kocsit és a dolgokat.

2020. szept. 26. 12:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!