Miért kell általánosítani? Miért kell idióta kérdéseket feltenni? Miért kell feltételezni másokról, hopgy ők is primitíven gondolkodnak?
2020. szept. 23. 18:25
2/10 anonim válasza:
Mert nem tudjàk màshogy levezetni a napi feszültsèget, adrenalint. Az ilyen emberek többsègènek lelkiismerete sincs ès csak azt élvezik hogy màsoknak kàrt tegyenek. Ergo a tàrsadalomra veszèlyesek ès ezek nem tanulnak semmit. Ennyi. Nem vagyok pszhiologus hanem csak egy diàk de tudom miben szenvedek , mert engem folyamatosan ilyen diàktàrsak kèszitenek ki napiszinten. Ők a jövő àllitolag xd de rosszabbak lesznek mint az öregebb generàciók. Ennyi
2020. szept. 23. 18:26
3/10 anonim válasza:
Mindig...? "az emberek"...?
Miért általánosítasz? Kivel gyűlt meg a bajod?
2020. szept. 23. 18:29
4/10 anonim válasza:
Le merném fogadni, hogy ma egyetlen valaki jól belédrúgott, erre te meg egy kalap alá veszed vele az egész emberiséget. Nem kéne.
2020. szept. 23. 19:28
5/10 anonim válasza:
Mert lehet, hogy "én" nem vagyok ilyen, de más kikényszeríti a másikból az állatot, és vannak, akiket nem tanítottak meg ellenállni, ellentmondani, így inkább belemegy a rosszba.
2020. szept. 23. 19:40
6/10 anonim válasza:
Előre leszögezném, hogy nem minden ember "gonosz" és nem állítom azt se, hogy én nem vagyok az.
Egyébként ami azokra az emberekre vonatkozik akik a szemszögedből gonoszak azok stressz és a környezetük hatására lettek ilyenek. Az, hogy egyre többen vagyunk a földön csak felgyorsítja az eseményeket és több ember esik áldozatul ezeknek a hatásoknak.
2020. szept. 23. 20:50
7/10 anonim válasza:
Mellesleg nem hiszem, hogy aki lazán rá mondja a másikra, hogy szar, meg hibáztatja a másik embert egy kérdésért, amivel nem ártott senkinek az tiszta jóindulatból tenné ezt.
Ha a kérdés feltevője hirtelen felindulásból is írta ki ezt, akkor se kell még a neten is belérugni és higgadt választ is lehetne adni.
Természetesen én se vagyok az általánosítás pártján, de a folyamatos gyűlölködésén sem.
Kedves Kérdező!
Ha azért tetted fel a kérdést mert csalódtál valakiben, ne aggódj. Minnél előbb elfogadod, hogy ilyen emberek is vannak, annál könnyebb lesz az életed.
2020. szept. 23. 20:57
8/10 anonim válasza:
Mert, az ilyenek boldogtalanok. Ne foglalkozz velük! Hidd el a magánéletükben nagyon boldogtalanok és tehetetlenek.
2020. szept. 23. 21:00
9/10 anonim válasza:
9-eshez hozzászólnék.
Azért van egy pár kivétel, nem sok, aki csak élvezi ha mások szenvednek, de ahoz nagyon elvetemültnek kell lenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!