A munkahelyen felmondhatok akár az első napon?
Figyelt kérdés
Ha nagyon nem tetszik, akkor mondhatom azt hogy holnap már nem megyek?2020. szept. 21. 12:05
1/6 anonim válasza:
3 hónap próba idő alatt bármikor
3/6 anonim válasza:
Amíg tart a próbaidő (ez általában a 3 hónap) addig mind a 2 fél indoklás nélkül felbonthatja a szerződést. Szóval csak szólnod kell, hogy bizony te már akár holnap nem mész. Ha kér indoklást nem vagy köteles adni, de ha esetleg mondod hogy mi van lehet kitaláltok valamit (több fizu, más munkarend, más munka), ha meg mégse jön össze semmi vagy te nem akarod akkor köszönsz és ennyi volt.
4/6 anonim válasza:
Inkább adj időt magadnak, hogy meglásd tényleg rossz e. Első nap.sok helyen szar.
5/6 anonim válasza:
Hacsak nem történik valamilyen konkrét aljasság, akkor én nem mondanék fel első nap, mert nem adok fel ennyire könnyen, egy hetet adnék a dolognak. De természetesen megteheted, próbaidő alatt bármikor, meg sem kell indokolnod.
6/6 anonim válasza:
Volt olyan munkahelyem, ahol a 2. Nap után felmondtam, (télen) éjjel kellett újságokat csomagolni, és amikor hajnalban végeztünk nem volt hazafelé közlekedés, még 2 órát csöveztem egy panelház lépcsőházában, hogy legalább ne fagyjak meg. Akkor nem volt autóm, hogy azzal járjak, és amikor jelentkeztem nem gondoltam bele, hogy hogyan fogok onnan haza jutni, de maga a munka sem tetszett, egy szalag mellett állni egész éjjel és ugyanazt a mozdulatsort csinálni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!