Változott az álláspontod a KORONAVÍRUSSAL kapcsolatban év eleje óta?
Mit gondoltál róla akkor, amikor ránk zúdult mindannyiunkra ez a világjárvány? Hogyan érezted magad akkor?
Ma mit gondolsz róla? Hogyan érzed a jelenlegi világban magad?
Milyen ma az életed?
Fő kérdés: Változott az álláspontod a KORONAVÍRUSSAL kapcsolatban év eleje óta?
60. Lehet próbálkozni de viszonylag sok pénzt fogsz tesztekre kipengetni vagy karanténban ülni különben jó pár orszáhba nem engednek be.
Kérlek utazz Afrikába is és ott se adasd be a védőoltásokat :D :D :D
61-es
62-es
Tudjátok miért ír ilyeneket a 60--as?
Kérdezzétek meg tőle!
Talán van oka rá!
Mit gondoltál róla akkor, amikor ránk zúdult mindannyiunkra ez a világjárvány? -> Én speciel azt szerettem volna, ha egyszerre kiengedik a világ összes atombombáját; de legalább egy zombi-apokalipszist. Ez így sajnos elég gyenge műsor. :(
Hogyan érezted magad akkor? -> Igazából nem érdekelt, már az elején láttam, hogy egy lufi, amit ugyan sokáig lehet fújni, de előbb-utóbb kidurran...
Ma mit gondolsz róla? -> ...és ki is durrant azzal, hogy napra pontosan megjósolták, mikor lesz az első hullám tetőzése, valamint mikor jön el a második hullám.
Hogyan érzed a jelenlegi világban magad? -> Mint egy bohózatban. Sokszor azon gondolkodok, hogy vajon én érzem magam egyedül egy 1900-as évek eleji komédia főszereplőjének magam a sok szájkosaras majom között, vagy van-e rajtam kívül más is...? Ha a koncertjeim és fesztiváljaim a jövő évben is elmaradnak, akkor azért kicsit morci leszek.
Milyen ma az életed? -> Túl sokat nem változott, talán annyit, hogy többet tudok nevetni a bugyuta, bárdolatlan birkákon, akik fakérget zabálnának holnaptól, ha a tévé azt mondaná.
Fő kérdés: Változott az álláspontod a KORONAVÍRUSSAL kapcsolatban év eleje óta? -> Nem. De a MASZK szótól hidegrázást kapok. Olyan formában pedig, hogy "orrot és szájat eltakaró SZÁJMASZK", darabolós gyilkolni támad kedvem. Egyszer láttam a Palinak a rongydarabot-viselni-tanító reklámját, azóta nem merem bekapcsolni a tévét, mert fél doboz Rivotril után is remegtem.
nem változott semmit a hozzáállásom, inkább az, hogy elején nem gondoltam, hogy ekkora dolog lesz belőle.
személy szerint nekem jól jött nagyon a home office és a maszk se zavar, megszoktam már az anonimitást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!