Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Változott az álláspontod a...

Változott az álláspontod a KORONAVÍRUSSAL kapcsolatban év eleje óta?

Figyelt kérdés

Mit gondoltál róla akkor, amikor ránk zúdult mindannyiunkra ez a világjárvány? Hogyan érezted magad akkor?

Ma mit gondolsz róla? Hogyan érzed a jelenlegi világban magad?

Milyen ma az életed?

Fő kérdés: Változott az álláspontod a KORONAVÍRUSSAL kapcsolatban év eleje óta?

2020. szept. 17. 02:22
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
100%

60. Lehet próbálkozni de viszonylag sok pénzt fogsz tesztekre kipengetni vagy karanténban ülni különben jó pár orszáhba nem engednek be.

Kérlek utazz Afrikába is és ott se adasd be a védőoltásokat :D :D :D

2020. okt. 7. 20:27
 62/70 anonim ***** válasza:
77%
60. Te nagyob okos fiú vagy. :D Ezen már tényleg csak röhögni lehet. Ennyi ésszel szerintem a repterig nem jutsz el. :D
2020. okt. 7. 20:29
 63/70 anonim ***** válasza:
59. Épp ez van de mindenki megy mindenhova.
2020. okt. 7. 20:44
 64/70 A kérdező kommentje:

61-es

62-es

Tudjátok miért ír ilyeneket a 60--as?

Kérdezzétek meg tőle!

Talán van oka rá!

2020. okt. 7. 21:31
 65/70 anonim ***** válasza:
52%

Mit gondoltál róla akkor, amikor ránk zúdult mindannyiunkra ez a világjárvány? -> Én speciel azt szerettem volna, ha egyszerre kiengedik a világ összes atombombáját; de legalább egy zombi-apokalipszist. Ez így sajnos elég gyenge műsor. :(

Hogyan érezted magad akkor? -> Igazából nem érdekelt, már az elején láttam, hogy egy lufi, amit ugyan sokáig lehet fújni, de előbb-utóbb kidurran...

Ma mit gondolsz róla? -> ...és ki is durrant azzal, hogy napra pontosan megjósolták, mikor lesz az első hullám tetőzése, valamint mikor jön el a második hullám.

Hogyan érzed a jelenlegi világban magad? -> Mint egy bohózatban. Sokszor azon gondolkodok, hogy vajon én érzem magam egyedül egy 1900-as évek eleji komédia főszereplőjének magam a sok szájkosaras majom között, vagy van-e rajtam kívül más is...? Ha a koncertjeim és fesztiváljaim a jövő évben is elmaradnak, akkor azért kicsit morci leszek.

Milyen ma az életed? -> Túl sokat nem változott, talán annyit, hogy többet tudok nevetni a bugyuta, bárdolatlan birkákon, akik fakérget zabálnának holnaptól, ha a tévé azt mondaná.

Fő kérdés: Változott az álláspontod a KORONAVÍRUSSAL kapcsolatban év eleje óta? -> Nem. De a MASZK szótól hidegrázást kapok. Olyan formában pedig, hogy "orrot és szájat eltakaró SZÁJMASZK", darabolós gyilkolni támad kedvem. Egyszer láttam a Palinak a rongydarabot-viselni-tanító reklámját, azóta nem merem bekapcsolni a tévét, mert fél doboz Rivotril után is remegtem.

2020. okt. 7. 21:36
 66/70 anonim ***** válasza:

nem változott semmit a hozzáállásom, inkább az, hogy elején nem gondoltam, hogy ekkora dolog lesz belőle.

személy szerint nekem jól jött nagyon a home office és a maszk se zavar, megszoktam már az anonimitást.

2020. okt. 7. 23:35
 67/70 A kérdező kommentje:
65-ös! Hehe Ez a megfogalmazás-mód jópofa! :D
2020. okt. 8. 06:23
 68/70 anonim ***** válasza:
76%
Igen tudjuk. Mert úgy nevelkedett, hogy minden róla szólt. Képtelen alkalmazkodni és semmi nem érdekli önmagán kívül. A legkisebb kellemetlenségtől hisztirohamit kap mert megrekedt a kisgyerekek színtjén. Az ilyen ember teljesen életképtelen csak a szája nagy és a cirkuszhoz ért. Lenne ezen kívül bármi is akkor nem itt hőbörögne. Egyébként biztos vagyok benne , hogy Bécsig sem fog eljutni. :)
2020. okt. 8. 10:33
 69/70 anonim ***** válasza:
Nem
2020. nov. 19. 10:38
 70/70 anonim ***** válasza:
Veszélyeztetett vagyok és csak sírok folyamatosan mert nem látom a végét, nem hiszem hogy az oltással megoldódnak a dolgok, max javul a helyzet. Kilátástalannak érzem az egészet.
2020. nov. 19. 12:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!