Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Változott az álláspontod a...

Változott az álláspontod a KORONAVÍRUSSAL kapcsolatban év eleje óta?

Figyelt kérdés

Mit gondoltál róla akkor, amikor ránk zúdult mindannyiunkra ez a világjárvány? Hogyan érezted magad akkor?

Ma mit gondolsz róla? Hogyan érzed a jelenlegi világban magad?

Milyen ma az életed?

Fő kérdés: Változott az álláspontod a KORONAVÍRUSSAL kapcsolatban év eleje óta?

2020. szept. 17. 02:22
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
0%
47. 4 héten belül. Merkely is megmondta.
2020. okt. 7. 13:46
 52/70 anonim ***** válasza:
100%
51: Máshonnan meg azt hallani, hogy 2022 előtt nem fog visszaállni minden a régi kerékvágásba, akkor is csak legpozitívabb esetben. Érdekes. Pedig ha ezt mondanák, hogy viseljünk maszkot 1 hónapig, utána garantáltan minden ugyanolyan lesz, mint március előtt, bizisten ráálnék.
2020. okt. 7. 14:09
 53/70 anonim ***** válasza:
28%
Te lehet igen. Sajnos sokan még akkor sem. És elég pár százalék renitens és újra kezdődik minden. :(
2020. okt. 7. 14:58
 54/70 anonim ***** válasza:
68%
52. Ilyen hozzállással hogy mindenki megy a tömegbe maszk nélkül egy réteg ott sem veszi fel ahol kötelező valóban ezek reális eselyek. Senki nem élvezi a maszk hordást elhiheted. De gondolj bele annak milyen aki betart minden szabályt mindent megtesz maximálisan és mégis súlyos beteg lesz mások miatt. :( Nem tudhatod kire hogy hat. Gyógyult meg 100 éves ember és halt meg életerős fiatal.
2020. okt. 7. 15:04
 55/70 anonim ***** válasza:
54: Amióta lejöttünk a fáról, vegyes az emberek hozzáállása minden dologhoz. Sosem lesz egységes. Ez kb. olyan, mintha abban reménykednél, hogy holnap reggel minden bűnöző és gyilkos úgy dönt, tisztességes útra tér, és a Föld átváltozik a béke oázisává.
2020. okt. 7. 16:50
 56/70 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy én ebben reménykedem. És nem leszek egy önző állat csak mert mások még a fán élnek. ;)
2020. okt. 7. 18:01
 57/70 A kérdező kommentje:

55-ös Ki jött le a fáról?

Talán utána kéne nézni kicsit a tényeknek.

Darwin elméletét már rengetegszer megcáfolták, dokumentumfilme vannak róla.

2020. okt. 7. 18:28
 58/70 anonim ***** válasza:
71%
57: Igen, ahogy a Föld gömbölyűségét is cáfolták már párszor. De marhára nem erről van szó. Ha úgy jobban tetszik: "Amióta ember az ember..."
2020. okt. 7. 19:52
 59/70 anonim ***** válasza:
De tényleg magyarázza már el nekem valaki, hogy ha egy 1 hónapos mindenki általi maszkviselés hatására eltűnne a vírus, akkor miért nem hozták ezt már rendeletbe? Ha ez tényleg ilyen egyszerű.
2020. okt. 7. 19:55
 60/70 anonim ***** válasza:
55%

Én akkor is szeretném bejárni a világot. És ezt meg is fogom tenni akkor is ha ezzel egyesek szerint "az egész országot meggyilkolom".

És egyre jobban úgy tűnik hogy addig akarják húzni a lockdown amíg lehet. Na én nem megyek bele a játékba.

A vakcinát sem fogom beadatni. Én nem fogok belehalni akkor az oltás (amit biztos hogy nem tesztelnek eleget) kockázataitól jobban tartok.

És ezzel szerinted veszélyeztetik másokat? Pont nem izgat.

2020. okt. 7. 20:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!