51: Máshonnan meg azt hallani, hogy 2022 előtt nem fog visszaállni minden a régi kerékvágásba, akkor is csak legpozitívabb esetben. Érdekes. Pedig ha ezt mondanák, hogy viseljünk maszkot 1 hónapig, utána garantáltan minden ugyanolyan lesz, mint március előtt, bizisten ráálnék.
2020. okt. 7. 14:09
53/70 anonim válasza:
Te lehet igen. Sajnos sokan még akkor sem. És elég pár százalék renitens és újra kezdődik minden. :(
2020. okt. 7. 14:58
54/70 anonim válasza:
52. Ilyen hozzállással hogy mindenki megy a tömegbe maszk nélkül egy réteg ott sem veszi fel ahol kötelező valóban ezek reális eselyek. Senki nem élvezi a maszk hordást elhiheted. De gondolj bele annak milyen aki betart minden szabályt mindent megtesz maximálisan és mégis súlyos beteg lesz mások miatt. :( Nem tudhatod kire hogy hat. Gyógyult meg 100 éves ember és halt meg életerős fiatal.
2020. okt. 7. 15:04
55/70 anonim válasza:
54: Amióta lejöttünk a fáról, vegyes az emberek hozzáállása minden dologhoz. Sosem lesz egységes. Ez kb. olyan, mintha abban reménykednél, hogy holnap reggel minden bűnöző és gyilkos úgy dönt, tisztességes útra tér, és a Föld átváltozik a béke oázisává.
2020. okt. 7. 16:50
56/70 anonim válasza:
Sajnálom, hogy én ebben reménykedem. És nem leszek egy önző állat csak mert mások még a fán élnek. ;)
2020. okt. 7. 18:01
57/70 A kérdező kommentje:
55-ös Ki jött le a fáról?
Talán utána kéne nézni kicsit a tényeknek.
Darwin elméletét már rengetegszer megcáfolták, dokumentumfilme vannak róla.
2020. okt. 7. 18:28
58/70 anonim válasza:
57: Igen, ahogy a Föld gömbölyűségét is cáfolták már párszor. De marhára nem erről van szó. Ha úgy jobban tetszik: "Amióta ember az ember..."
2020. okt. 7. 19:52
59/70 anonim válasza:
De tényleg magyarázza már el nekem valaki, hogy ha egy 1 hónapos mindenki általi maszkviselés hatására eltűnne a vírus, akkor miért nem hozták ezt már rendeletbe? Ha ez tényleg ilyen egyszerű.
2020. okt. 7. 19:55
60/70 anonim válasza:
Én akkor is szeretném bejárni a világot. És ezt meg is fogom tenni akkor is ha ezzel egyesek szerint "az egész országot meggyilkolom".
És egyre jobban úgy tűnik hogy addig akarják húzni a lockdown amíg lehet. Na én nem megyek bele a játékba.
A vakcinát sem fogom beadatni. Én nem fogok belehalni akkor az oltás (amit biztos hogy nem tesztelnek eleget) kockázataitól jobban tartok.
És ezzel szerinted veszélyeztetik másokat? Pont nem izgat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!