A "barátnőm" év eleje óta bunkó velem. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Év eleje óta nagyon sokat romlott a viszonyunk, régen elválaszthatatlanok voltunk, most pedig nagyon bunkó velem. Gondolok arra hogy ha rossz kedve van akkor rám vágja a pofákat, mással meg röhögve elmegy mindenfele. Ha hív valamerre és nem megyek akkor vérig van sértve, de ahova én hívom oda egyszer sem jött még el. Kibeszél az osztálynak, de ha visszakapja akkor üvöltözik, a pofonjairól nem is beszélve. Elvárja hogy ugráljak neki mert különben idegeskedik meg bunkó. Az osztály meg csak a s*ggét nyalja, mert egyik se jött még rá hogy milyen kétszínű. Ilyen és ehhez hasonló dolgok miatt már elegem van az egész suliból meg persze belőle is... Mit tehetnék? 15/L2012. máj. 13. 18:01
1/2 anonim válasza:
Szia! Régóta vagytok együtt? Ha több éve, akkor lehet, hogy kicsit belefáradt ebbe az elválaszthatatlanságba. Lehet, kell neki egy kis szünet.. sőt, talán neked is szükséged van egy kis szünetre... A helyedben én leülnék vele komolyan beszélgetni és feltenném a kérdést, hogy akarja-e folytatni, mert amit most csinál veled, az nem mehet így tovább. Ha folytatni akarja, akkor is amondó vagyok, hogy erőgyűjtésképpen kicsit próbálj meg te is a magad dolgaira koncentrálni! :-) Remélem, a különlét újra összeterel titeket! Sok sikert! :-)
2/2 anonim válasza:
"üvöltözik,a pofonjairól nem is beszélve"
Az igen, talán ha nem hódolnál be neki ennyire akkor ő is másképp állna hozzád!
Ennyire félsz tőle, üss vissza úgy hogy leszálljon a feje, aztán mindjárt tudja, hogy hogy beszéljen veled, meg mennyire legyen lekezelő.
A mai lányok többségével az a baj, hogy nem tudják megvédeni magukat!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!