Ebben a szép időben nem érzitek azt, hogy legszívesebben egész nap kint lennétek a szabadban, emberek közt?
De, pontosan ez a nagy dilemmám nekem is :D
Egyrészt az elmúlt napokban jól kiprogramoztam magam, találkoztam a barátaimmal, csavarogtam a városban, szóval alaposan eltelt rajtam az idő. Most itthon vagyok, a szabim utolsó napját töltöm, és szeretnék tényleg egy lazsálós, itthonülős, semmitsemcsinálós napot, még mielőtt holnaptól visszaindulok a munkába.
Ugyanakkor kinézek az ablakon és látom, hogy milyen ragyogó idő van, és talán ez lenne az utolsó esélyem arra, hogy kicsit élvezzem a nyári klímát, még mielőtt pár nap múlva beütne az őszi lehűlés. Egyből bűntudatom lesz, amiért itthon kuksolok, ahelyett, hogy nyakamba venném megint a várost, sétálnék egy nagyot, kiülnék a Margit szigetre vagy valami szimpatikus kis parkba olvasgatni, meg hasonlók.
Nem tudom, hogy mit csináljak :D Lehet, hogy délután nem fogok bírni magammal és elindulok valamerre, majd még kitalálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!