Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ebben a szép időben nem...

Ebben a szép időben nem érzitek azt, hogy legszívesebben egész nap kint lennétek a szabadban, emberek közt?

Figyelt kérdés
2020. szept. 15. 11:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
55%

De, pontosan ez a nagy dilemmám nekem is :D

Egyrészt az elmúlt napokban jól kiprogramoztam magam, találkoztam a barátaimmal, csavarogtam a városban, szóval alaposan eltelt rajtam az idő. Most itthon vagyok, a szabim utolsó napját töltöm, és szeretnék tényleg egy lazsálós, itthonülős, semmitsemcsinálós napot, még mielőtt holnaptól visszaindulok a munkába.

Ugyanakkor kinézek az ablakon és látom, hogy milyen ragyogó idő van, és talán ez lenne az utolsó esélyem arra, hogy kicsit élvezzem a nyári klímát, még mielőtt pár nap múlva beütne az őszi lehűlés. Egyből bűntudatom lesz, amiért itthon kuksolok, ahelyett, hogy nyakamba venném megint a várost, sétálnék egy nagyot, kiülnék a Margit szigetre vagy valami szimpatikus kis parkba olvasgatni, meg hasonlók.

Nem tudom, hogy mit csináljak :D Lehet, hogy délután nem fogok bírni magammal és elindulok valamerre, majd még kitalálom.

2020. szept. 15. 12:25
 12/20 anonim ***** válasza:
70%
Nem,akkor érzem jól magam ha borús az idő
2020. szept. 15. 12:44
 13/20 anonim ***** válasza:
Nekem nincs bajom az emberekkel. De minek lennék idegenekkel? A tömeget nem szeretem, így kifejezetten emberek közé nem vágyom. De szívesen lennék kint pár baráttal, barátnővel. Nagyon szeretem ezt az időt. Jó idő van, meleg van, de már nem olyan izzasztó és forró, mint a nyári kánikula.
2020. szept. 15. 13:22
 14/20 anonim ***** válasza:
62%
Nincs jó idő, süt a nap. Mikor borult idő van, és dolgom van, direkt megvárom, hogy elkezdjen esni az eső, és akkor megyek, fülig érő szájjal.
2020. szept. 15. 13:27
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Strandra mennék, ha nem kellene dolgoznom.
2020. szept. 15. 13:29
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én legszívesebben mindig kinn lennék a szabadban, a természetben, de ideális esetben nem látnék egyetlen embert sem körülöttem. Nincs jobb egy olyan túránál, ahol nem látsz senkit :)
2020. szept. 15. 13:52
 17/20 A kérdező kommentje:
#14 depressziós vagy?
2020. szept. 15. 15:05
 18/20 anonim ***** válasza:
94%
A depresszió jele, hogy legszívesebben beleugranék minden pocsolyába, táncolnék az esőben, és szeretem, ha nem izzadok?
2020. szept. 15. 15:08
 19/20 anonim ***** válasza:
Én vagyok a 4-es válaszoló, depressziós, és ha felfordulna az időjárás, sem lenne jobb kedvem... Tovább nem magyarázom.
2020. szept. 15. 21:38
 20/20 Metionin ***** válasza:
Ha az embereket kicseréljük mondjuk kutyákra, akkor simán.
2020. szept. 15. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!