Át estetek már a koronán? Tapasztalat?Ki hogy viselte?
Nálunk húgom egy fővárosi plázában kapta el,beutalták tesztre,kovid pozitív lett,2 hétig ki nem mozdulhatott.(külön élünk,apjával,én a másik rokonommal élek,tudod,elvált család)
4en laknak(két rokonom,apám barátnője,annak a lánya). Igazából amit mondott húgom hogy 1-2 napig volt láza,utána semmi,apámnak folyamat kapart a torka,fájt,stb. Karanténba rakták az egész családot,a helyi tisztiorvossal is konfliktus volt,hogy ki menjen ki vásárolni,végül azt javasolta az orvos,h "beöltözve egy ember kimehet" vagy vmi ilyesmi.
Na de akkor időközben amúgy elmentem hozzájuk,apám kijött,kis duma,azóta nekem is fájt a torkom több napig,de én aznap még felirattam ilyen gargalizáló oldatot,meg minden,a torkom kb 1-2 hétig fájt,de semmi.
Mesélte az az apám,hogy a szomszédjuk is beteg lett.(ugye a rendőrség naponta ellenőrizte őket ilyenkor)
azt hogy nekem volt-e ilyen,vagy sem,nem tudom,de semmi változást nem érzek.
Ha ennyire laza ez az egész,akkor miért f*snak az emberek(oké,média,értem),és mi ez a határzár,meg minden. Kb olyan mint az influenza elvileg.
Mire ez a nagy felhajtás? Minek szórakoznak az emberekkel?
De a fő kérdés: ki hogy esett át?
Apám egészséges 60-as, csinált tesztet tavasszal, azt nem tudom, milyet pontosan, csak mostanában mondta, akkor hetekig nem találkoztunk. Azt mondta, hogy kimutatták, hogy átesett a covidon, de súlyos tünetei nem voltak.
Nekem a munkahelyen 2 nem közvetlen kollégámnak lett mostanában pozitív a tesztje, de jól vannak, otthonról dolgoznak, tavasszal 2 közvetlen kollégámnak voltak covid gyanús tüneteik, de nem tesztelték őket, és voltak bent betegen a cégnél is.
Azt szerintem senki nem tudja.
Mondom, fogalmam nincs, hogy mihez kezdjek egy újabb Covid-hisztéria esetén.
Tudom, hogy akik fősulin és egyetemen tanulnak, nekik inkább opció az online oktatás. (gyakorlatot kivéve, bár nem tudom, nincs felsőfokú végzettségem, talán megbocsátható itt is, hogy 35 éves nő létemre nem lettem milliomos diploma nélkül)
Utolsó kettő én vagyok.
Nekem mást dobozt a gép.
De annyit azért hozzá szeretnék fűzni,hogy sem buta, sem q.rva nem vagyok.
Igen, nő létemre személy és vagyonőr vagyok, de 24/48-ban ez barátságos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!