Miért ítélnek el csak azért mert soha nem akarok gyereket? Más is így van ezzel?
Akkor úgy mondom,hogy gyűlölöm őket. Nem viselem el őket. Egyet sem és nem vagyok hajlandó. Inkább élek egyedül, mint a nyakamban egy örök élet terhével.
Nekem nem való és nem is lesz. Akinek szintén nem való és van, na az már probléma.
Nem értem meg komolyan..
Nem akarsz gyereket ne vállalj. A kutyának nincs hozzá köze. PONT.
Akarsz gyereket, 1 akarsz 2, 3 akarsz megint csak magánügy.
Túrkálnak a méhedben mikor mennyit akarsz, nem akarsz szülni MEGINT csak magánügy.
Az ég szerelmére legyetek már életrevalóak és mondjátok meg kerek perec mi a helyzet és zárjátok le a témát, hogy vitának nincs helye. Megint csak PONT.
Minden áldott nap akad 1 valaki ha nem 2 aki azt firtatja mennyire nem akar gyereket.
Könyörgöm akkor mond meg és kész. Ne agyald túl a dolgot. Semmi baj nincs azzal ha nem akarsz. Nem kötelező, nem való mindenkinek.
Csak tessék 1x az életben kinyitni a szátokat és elmondani. Akinek nem tetszik szard le. Mindenki magánügye..
Engem marhára nem érdekel, hogy akarsz-e gyereket, felőlem kivetetheted az egész méhed, és tűzre vetheted, annyira nem érdekel az életed. Komolyan.
De minek írsz ide? Itt anyukák vannak. Van erre külön facebook csoport.
Szerintem is gusztustalan az összes gyerek, de azért majd szeretnék. Az enyémet fogom csak szeretni, a többi kölyök akkor is hányinger lesz számomra :D
Nem is értem az emberek hogy tudják szeretni meg babusgatni más gyerekét. Fúj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!