Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » El kell-e fogadnunk, hogy a...

El kell-e fogadnunk, hogy a kereskedelemben kapható termékek (pl. tisztálkodó szerek) (műanyag) flakonjai nincsenek lezárva oly módon, hogy ne tudják a kereskedelmi dolgozók (szállítókat is beleértve) kicserélni az értékesebb terméket silányra?

Figyelt kérdés

Jó, mondhatni, nem nagy ügy, de nagyon bosszantó, hogy 1200 Ft-t fizettem egy olyan tusfürdőért, aminek a flakonjában csak néhány 100 forintos, a legkommerszebb anyag van. Mivel csak felpattintja az ember a flakon fedelét, a benne levő anyag könnyen kicserélhető. De, nem is kell a kis lyukon kicsorgatni belőle ami van, és ugyanott visszacsorgatni: az egész fej levehető, ha valamelyik irányba elcsavarják..és ugyan úgy visszapattintható. A mellékelt fotón látszik, hogy az adagoló alsó részében a valódi (drágább) anyag van, a felette levő réteg pedig (amit most vettem) egészen más kinézetű...egyértelműen nem az, amit venni szoktam és most is szerettem volna. Feltehetően egy egyszerű, legolcsóbb valami.

[link]

2020. szept. 3. 17:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél szappant, azt nem tudják higítani. :-D

És sokkal egészségesebb.

2020. szept. 3. 22:01
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
10: na igen, a kérdező fejében a realitásérzék erősen hiányzik.... :-D :-D
2020. szept. 3. 22:02
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Ki fizet ennyit egy baba szappanért?? :DDD

Amúgy szerintem csak leülepedett..

De egyébként írj be a vásárlók könyvébe, vásárolj normális boltban, stb. Az kéne még a világnak, hogy elkezdjék fóliázni is a műanyag csomagolást.....

2020. szept. 4. 09:11
 14/19 A kérdező kommentje:

#5 #8 -nak...de lehet, hogy a többi is ő: Szánalmas az akadékoskodása. Persze, biztosan elnéztem, azt a fajtát, amit mindig is használok és a fotómellékleten (az egyiken) az látható is. Igen, ez a fajta 1249 Ft.

Nem igazán sikerült megindokolnod a "paranoid droid" -ot. A tény az tény marad: 1249 Ft -ért sz.rt kaptam. Hogy hol történt az átcsórigálás azon az útvonalon, amíg a gyártótól az üzlet polcáig eljutott, én azt nem tudhatom. De bárhol is megtörténhetett, mert q..a gyorsan meg lehet csinálni. Nagyjából fél perc lehet. Pláne, ha nem törekszik arra, hogy az utolsó cseppig cserélje, megelégszik csak kb 95 % -os cserével, nem csepegteti ki. Ennyi ideje meg bárkinek lehet a folyamatban, én nem hinném, hogy egy bolti dolgozónak nincs. Nem kamerázzák állandóan és mindenhol. És, még az is lehet, hogy talán nagyon nincs is megfizetve a munkája. Egy kis ügyeskedésért senki se megy a szomszédba. Igen, az alulfizetettséget éppen te írtad. Keversz-kavarsz mint a turmix...nem fárasztom magam veled. Hát, te nagyon elmaradott vagy. Szerinted csak fóliázás lehet a megoldás? Vannak olyan kupaklezárási módok, amik megoldások erre. Pl. ecet...pl. étolaj...és még sorolhatnám. Szűnj meg Fred!! (ne rabold az időmet)

2020. szept. 4. 13:56
 15/19 anonim ***** válasza:

Nagyobb esély van rá hogy pl kilyukad a flakon, mint hogy valaki ezzel csessze el az idejét hogy töltögesse át. Akkor rakjuk ólomszelencébe egyből, nem? :D

Túlliheged.

De ja, akkor mindenképpen rakjanak bele plusz egy műanyagdarabot, ez a lényeg!

2020. szept. 4. 14:45
 16/19 A kérdező kommentje:
akadj le, fárasztó vagy
2020. szept. 4. 21:11
 17/19 anonim ***** válasza:
Te most egy imposztorral beszélgettél nem Velem.
2020. szept. 4. 21:15
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelhető hogy a gyárban elszúrtak valamit és csináltak egy nagy adag hibás terméket. Nem lehetetlen. Lehet hogy te nézted el és egy tök más fajtájú terméket vettél. Ez se lehetetlen. Vagy mondjuk a csomagolás volt hibás és a szállításnak/levegőnek/a gyárban még a vegyi anyagoknak köszönhetően történt ez. De hogy a boltban ezzel foglalatoskodjanak hogy nehogy észrevehető módon kicserélgessék.... Te jó ég :D
2020. okt. 6. 19:17
 19/19 A kérdező kommentje:
#18 -nak: Azt már leírtam, sőt fotót is mellékeltem....nem néztem el, azt vettem, amit szerettem volna (a flakon matricája szerint). Azt sem állítottam, hogy csak a boltban történhetett. Leírtam: azon az úton bárhol, ahol a gyártástól a hypermarket bolt polcáig eljutott (természetesen ebben a bolt raktára is benne van, de nem kizárólagosan).
2020. okt. 8. 02:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!