Ha visszamehetnél az időben életed egy pontjára, és újraélhetnél egyetlen nap (változtatás nélkül), melyik lenne az a nap?
Sajnos nem vagyok biztos benne mert nem làtom a mi lett volna HA opciot.
Anno sacc 20 évesen mentrm külföldre, àlomhelyem volt, nyelviskolàba is jàrtam, haverok baràtok minden oké volt es éreztem hogy van jövöm.(ami lehet csak illuzio volt..nem tudom megitélni)
Es autobaleset bordatörés, go haza, ha màr itthon vagyok, megcsinàltam egy fösulit es azzal kezdtem dolgozni. Es honaprol honapra élek azota is de reménykedem a karrierben..aprànként.
Nos. Ha visszamennék es nem szàllnék be a kocsiba es nem lesz baleset, es akkor nem jövök haza, diploma se lenne, hàt szoval..ezt nem tudom hogy tuti jol alakult volna e tenyleg tovabb.
Ha nem lehet változtatni rajta, akkor mi értelme van?
Ha esetleg az érdekel, hogy újraélné e valaki az élete legboldogabb napját, hát biztosan.
2015.08.19. vagy a 2010-es évek elejéről egy nagyszüleimnél töltött nap. :)
Tetszik ez a kérdés, mert újra felélénkültek bennem ezek az emlékek. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!