Mit tennétek a helyemben?
Sziasztok, hát hol is kezdjem..
3. éve vagyok kollégista, (középiskola) viszont valahogy úgy érzem, nem találom a helyem..
Anno 2 éve jelentkeztem ebbe a suliba, viszont elég messze van, ezért muszáj kollégistának lennem.
Az iskola nagyon jól megy, rengeteg barátom van, átlagom majdhogynem kitűnő 1 tantárgy kivételével már 2 éve.
Viszont a kollégium..
Igazából nem is a kollégiummal van bajom, hanem azzal, hogy rettenetes honvágyam vagy.
Van egy másik iskola, nagyon közel, ahol ugyan úgy tanítanak ilyen szakot, csak itt nincs olyan lehetőség, hogy maradjak szakmát tanulni.
A legrosszabb az egészben pedig az, hogy a szüleim mindig is azt akarták, hogy a közelebbi suliba járjak, mivel így minden nap látnának, minden nap otthon lennék, így meg csak 2 napot vagyok otthon a kollégium miatt.
Most van 2 választási lehetőségem:
Vagy maradok ebbe az iskolába, amibe jelenleg is járok, ez által mindig gyomorgörccsel megyek vissza a koliba a szüleim miatt, mert tudom, hogy nekik ez rossz, hogy nem látnak minden nap.
Vagy, egy teljesen új környezetbe belecsöppenni, beilleszkedni, viszont minden nap otthon lehetek a családommal.
Hálás vagyok, hogy ilyen szerető családom van, viszont most nagyon megfogott ez a dolog..
Maradj.
Most amúgy aug 31-én délután hogyan lehetne elintézni, hogy holnap új suliban kezdj?
Volt olyan osztálytársam aki fél év koli után vállalta inkább a rettenet sok utazást minden nap, így otthon is volt meg a suli is megmaradt. Neked mi számít nagy távnak?
Neki Budapest 4. kerület-Tápíószele útvonal volt. És így járt egészen érettségiig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!