Mit tennétek a helyemben?
Középkorú anyuka vagyok, egy 15 éves házasságban, egy gyermek édesanyja.
Szeretem a férjem, ő a lelki társam, vele szeretném leélni az életem. De az intim együttlét már jó ideje a kötelező, megszokott teljesítésről szól (és igen ritka...).
Tudni kell hogy én nem vagyok egy hűséges típus, de őhozzá mindig is hűséges voltam, sosem csaltam meg.
Nemrég visszaálltam a munkába, ahol azt tapasztalom, hogy bizony még mindig vonzó vagyok, sokna férfi kolléga, udvarolnak. Emberileg egyikük sem érdekel, meg se közelíthetik azt, amit a férjem iránt érzek, de van egy kollága aki testileg iszonyatosan vonz....fantáziálok róla, pedig tudom hogy ez nem jó út, nem akarom sose megcsalni a férjem mert nem érdemli meg, de nem tudnám magamban se tartani ha megtenném...és nem tudom mit tegyek. Mondjak fel? Az megoldja a frusztráltságom? Ne írjátok hogy a férjemmel kellene megbeszélni a vágyaim mert ő sokkal visszafogottam e téren, tudom hogy soha nem "lesz jobb" a szexuális életünk. De azt is tudom hogy nekem ő a mindenem és nem szeretném elveszíteni.
Érdemes lenne erről beszélni a férjeddel, hogy ő hogyan látja, mit szólna a nyitáshoz, vagy milyen más megoldást lát. Mondd meg, hogy nagyon fontos és szereted, tiszteled, kívánod, meg minden, de sokkal nagyobb az étvágyad.
Esetleg próbáljatok valami vágyfokozót, de ügyelj arra, hogy ne legyen emiatt komplexusa, teljesítménykényszere,mert akkor csak visszafele sülne el. dicsérd, ha jó...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!