Mit tennétek a helyemben?
Középkorú anyuka vagyok, egy 15 éves házasságban, egy gyermek édesanyja.
Szeretem a férjem, ő a lelki társam, vele szeretném leélni az életem. De az intim együttlét már jó ideje a kötelező, megszokott teljesítésről szól (és igen ritka...).
Tudni kell hogy én nem vagyok egy hűséges típus, de őhozzá mindig is hűséges voltam, sosem csaltam meg.
Nemrég visszaálltam a munkába, ahol azt tapasztalom, hogy bizony még mindig vonzó vagyok, sokna férfi kolléga, udvarolnak. Emberileg egyikük sem érdekel, meg se közelíthetik azt, amit a férjem iránt érzek, de van egy kollága aki testileg iszonyatosan vonz....fantáziálok róla, pedig tudom hogy ez nem jó út, nem akarom sose megcsalni a férjem mert nem érdemli meg, de nem tudnám magamban se tartani ha megtenném...és nem tudom mit tegyek. Mondjak fel? Az megoldja a frusztráltságom? Ne írjátok hogy a férjemmel kellene megbeszélni a vágyaim mert ő sokkal visszafogottam e téren, tudom hogy soha nem "lesz jobb" a szexuális életünk. De azt is tudom hogy nekem ő a mindenem és nem szeretném elveszíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!