Volt már arra példa, hogy megbántad, hogy feltettél itt egy kérdést?
Igen. Anyukám halála után meg akartam csinálni a kedvenc sütimet, amit mindig csinált. Nem értettem valamit a receptben és kitettem egy kérdést. Azt az osztás, amit kaptam... Onnantól, hogy hogy lehetek ekkora nyomorék, odáig, hogy amúgy is milyen szar ez a recept, ilyen hányadék sütit milyen gyökér hajlandó megenni...
Rendesen bőgtem.
Igen, többször, az elmúlt években. Egyszer pl. gyermeki kíváncsiságból rá akartam kérdezni egy emberi tulajdonságra, h ezt miért csinálják, mire olyan kommentcunamit kaptam arról, h milyen felsőbbrensűnek tartom magam stb. Meg valaki írta, hogy az ő haverja pont olyan, mint én, és írt egy regényt arról, milyen ember vagyok. :D
Máskor a főnöknek kellett segíteni valamit, csak egy mondatot nem 100% értettem az emailjében. Inkább itt kérdeztem meg, mert itt gyorsabban választ kapok, de erre is csak az oltást kaptam frusztrált emberektől, h hatalmas nagy csicska vagyok, meg hajtok a kockacukorért, mélyen benne vagyok a főnök seggében stb.
Igazából egyik esetben sem az zavart, hogy pár frusztrált ember segítői szándék nélkül lehurrogott - inkább az, hogy 1-2 mondatból olyan részletes (és mindenben téves) jellemrajzot tudtak írni rólam, hogy én csak néztem, mintha már évek óta ismertek volna (nem).
Kérdező, inkább az a kérdés, hogy Te megbántad-e már, hogy feltetted azt a kérdést?!
Ha igen, miért?
Ha nem, vajon miért nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!