Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 35-40 felett mi értelme az...

35-40 felett mi értelme az életnek?

Figyelt kérdés

Az olyan esetekre gondolok ahol az eltelt időben nem alkotott vagy csinált valami maradandót az ember. Amikor nem fektetett 5-10 évet valamilyen szakterületbe? Vagy a párkapcsolat terén...

40 felett marad az önámitás, a fiatal szép partner utáni vágyakozás, miközben egy dagadt ronda partner összeszedése is a lehetetlen kategória. És az egêszség terén...szellemi, testi leépülés, elhizás, kopaszság, fogatlanság,látás romlás, izületi gondok, szivroham, agyvérzés, demencia, impotencia, inkotencia stb.

Mi értelme van még 20-30 évig szenvedni és főleg azzal áltatni magunkat hogy a hátralevő időben bármi jó történik?

2020. aug. 29. 13:57
1 2 3 4
 31/32 kenorcsi válasza:
Ja, és tegyem hozzá van akin nem is látszik hogy 40 vagy 50 éves. Ha azz előző író ilyen idióta kérdést tett fel akkor eléggé le lehet épülve. Lelki feltöltődést kívánok! Komolyan mondom, hogy boldogabb vagyok most 40 évesen mint 25 vagy 30 évesen voltam. Akkor történt a legtöbb tragédia az eletünkben... El kellene fejben gondolkozni es utána írni... marhaságokat.
2021. dec. 17. 12:37
 32/32 anonim ***** válasza:

25-ös kérdező!

Hát számodra tényleg nincs... illetve nem lesz értelme 40 felett élni.

Hozzátehetném, hogy készülj akkor úgy... de nem vagyok f@sz, és nem kívánok neked rosszat.

Inkább reménykedem, hogy mire negyven leszel megérted miről írtam.

2021. dec. 19. 09:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!