Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 35-40 felett mi értelme az...

35-40 felett mi értelme az életnek?

Figyelt kérdés

Az olyan esetekre gondolok ahol az eltelt időben nem alkotott vagy csinált valami maradandót az ember. Amikor nem fektetett 5-10 évet valamilyen szakterületbe? Vagy a párkapcsolat terén...

40 felett marad az önámitás, a fiatal szép partner utáni vágyakozás, miközben egy dagadt ronda partner összeszedése is a lehetetlen kategória. És az egêszség terén...szellemi, testi leépülés, elhizás, kopaszság, fogatlanság,látás romlás, izületi gondok, szivroham, agyvérzés, demencia, impotencia, inkotencia stb.

Mi értelme van még 20-30 évig szenvedni és főleg azzal áltatni magunkat hogy a hátralevő időben bármi jó történik?

2020. aug. 29. 13:57
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
#19 sajnos ez megtörtént, és valószínű nem fogom tudni feldolgozni ép ésszel hogy elvesztettem / elvesztegettem az életemet
2020. aug. 31. 10:31
 22/32 anonim ***** válasza:

Jókor jött a gondolat, nem késő.

Esetleg rákereshetsz, mit mondanak az emberek a halálos ágyukon, mit bánnak, hogy nem tették. Talán utat mutat.

2020. aug. 31. 21:38
 23/32 kenorcsi válasza:
Inkább azért adj hálát és tűzz ki célt magad elé' hogy ennyi éves vagy. Bizony' hogy 40 évesen szép csak igazán az élet! Ne feledd'minen rajtad múlik' szabad akaratod van és mindig lehet újratervezni' újragondolni! Igenis az életnek értelme van és ezt nem a kor határozza meg.
2020. okt. 24. 14:58
 24/32 anonim ***** válasza:

Inkább alatta mi értelme?

40 felett van esélyed kapisgálni, hogy mi értelme lehet egyáltalán az életnek. Előtte csak a nagy semmibe csapongsz.

2020. okt. 26. 17:57
 25/32 A kérdező kommentje:

#24 ja , végülis, egészségesen bulizni csajozni, kemény fsszal fiatal szúk puncikat dugni elég értelmetlen dolog.

Sokkal jobb az infarktus árnyékában , fulladva , munkába megfáradtan gyerekes elhizott nőhöz hazamenni, jó esetben a sajáthoz, és reménykedni hogy holnap már nem ébredsz fel.

Hogy tudsz ilyen marhaságot irni? Mi a fszt kapisgálsz 40 felett, meséld már el a titkot...

2020. okt. 31. 00:37
 26/32 anonim ***** válasza:

Utolso valaszodbol itelve, olyan egyszeru vagy, mint a faek. Ilyen primitiv osztonlenykent tenyleg nincs ertelme az eletnek 40 felett, szoval a valasz igen, megszivtad.

Leirtad, hogy neked mit jelent az “elet”, ha te tenyleg csak ennyit latsz bele, meg is erdemled 🤣

na szevasz

2020. okt. 31. 02:28
 27/32 anonim ***** válasza:

“miért tenném, mikor én soha senkitől nem kaptam mêg egy mosolyt se?“

Nem veletlen ;) ennek fuggvenyben kepzelem hany szuk p•nci volt meg neked 🤣 megint egy incel, csak a szokasks...

2020. okt. 31. 02:29
 28/32 A kérdező kommentje:

#27 én vagyok az ösztönlény? Meséld már el te mit csináltál tizen huszon évesen? Akkor magyarázzál, ha nem ezt.

Ha nekem is erről szólt volna a fiatalságom, akkor én se ezen rugóznék. De mivel mindenből kimaradtam, nem a nyugdijas klubbot szeretném életcélként.

2020. okt. 31. 16:50
 29/32 anonim ***** válasza:

“Meséld már el te mit csináltál tizen huszon évesen? Akkor magyarázzál, ha nem ezt.“

Meg csak 28 vagyok, felepitettem a karrieremet, iden vegre vettem sajat hazat (most azert dolgozom, hogy ezt kipofozzam), korbeutaztam a vilagot, alakitottam onmagamon mint kivul es belul.

Eljartam (es eljarok) bulizni is alkalom adtan.

No vagyok, igy a szuk puncikrol nem tudok nyilatkozni, viszont soha sem volt egyejszakas kalandom, es osszvissz 2 ferfival voltam egyutt (mindketto tobb eves kapcsolat).

Jelenleg egyedulallo vagyok, alakitom tovabb a jovomet, tanulok, sajat vallalkozast szeretnek.

Minden nap sportolok, jogazom, elvezem, hogy elismero pillantasokat kapok, es nagyon odafigyelek magamra, nem csak a testemre, de a lelkemre is.

Meditalok,sportolok, szuper motivacios konyveket olvasok, baratokkal nagyon sok idot toltok, ugyanigy a csaladdal is.

Ezen kivul van jo nehany kezmuves hobbim, amit nagyon szivesen csinalok, a masik szenvedelyem a fozes/sutes:)

Egy jol elkeszitett etel sokszor nagyobb oromot okoz bennem, mint egy orgazmus.

Es nem, nem erzem ugy, hogy 20 ev mulva megkeseredett venlany leszek, mindig lesz valami celom, mindig lesz ami foglalkoztat es amiben megtalalom a boldogsagot.

2020. okt. 31. 17:19
 30/32 A kérdező kommentje:

#29 ha nő vagy , akkor no comment, nem vagy érintett a témában.

Fingod nincs arról milyen egy fiatal nyomi srác élete....

De sok boldogságot és további sikert kivánok neked

2020. okt. 31. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!