Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 35-40 felett mi értelme az...

35-40 felett mi értelme az életnek?

Figyelt kérdés

Az olyan esetekre gondolok ahol az eltelt időben nem alkotott vagy csinált valami maradandót az ember. Amikor nem fektetett 5-10 évet valamilyen szakterületbe? Vagy a párkapcsolat terén...

40 felett marad az önámitás, a fiatal szép partner utáni vágyakozás, miközben egy dagadt ronda partner összeszedése is a lehetetlen kategória. És az egêszség terén...szellemi, testi leépülés, elhizás, kopaszság, fogatlanság,látás romlás, izületi gondok, szivroham, agyvérzés, demencia, impotencia, inkotencia stb.

Mi értelme van még 20-30 évig szenvedni és főleg azzal áltatni magunkat hogy a hátralevő időben bármi jó történik?

2020. aug. 29. 13:57
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
59%

Hmm, érdekes kérdés, hát 35-40 felett szerintem már nem sok értelme van az életnek, mert mindenki elkezd épülni lefelé, még azok is, akik fiatalnak érzik magukat ennyi idősen.

Nekem is 35 körül kezdett lenni mindenféle problémám, főleg egészségügyiek, most 46 vagyok, de már most kb. 80-nak érzem magam. :/

Igen, én is azt tartom, hogy igazából csak önámítás amit sok optimista ember csinál, hiszen ők is megöregszenek /már akinek sikerül ugye/, ők is elveszítik lassan vagy gyorsan a szüleiket, szeretteiket, nekik is egyre több egészségügyi problémájuk lesz, ahogy telnek az évek, és ők is kezdenek majd belefáradni a dolgokba, hiába vannak tele tervekkel, célokkal még 40 körül.

Egy részük nem fog nekik összejönni, így majd akkor ők is elkeseredettek, depisek lesznek ezek miatt.

Arról meg már nem is beszélve, hogy a világ csak még rosszabb, még mocskosabb lesz ezután sajnos.

Mi a pesszimisták legalább nem áltatjuk magunkat, reálisabban látjuk a dolgokat, nem hiszünk a "merjünk nagyot álmodni" felfogásban.

Persze olyanok is vannak, akik 70-80 évesen is fittek tudnak maradni, és akár évtizedeket is le tudnak tagadni az életkorukból, de azért ez nem olyan gyakori.

De valahol mégis meg tudom őket is érteni az optimizmusukért, mert bizakodóbbak, én viszont nem tudok már ilyen lenni a sok csalódásom után.

Lehet ők még nem csalódtak annyit, és azért ennyire optimisták.

2020. aug. 29. 16:43
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kisméretű péniszem van, valószínű nem fogom megérni a 40-et

25F

2020. aug. 29. 18:48
 13/32 A kérdező kommentje:

#9 tehát te is magányos sikertelen ember vagy aki azzal áltatja magát hogy van bármi esélye a boldogságra a maradék időben...

#10 tudom hogy nem mindenki ilyen ( nem rövidezek, nem szxrom össze magam, drasztikus túlzás, de az elhizás rossz fogak, szegénység teljesen általános,ês az számit különlegesnek aki nem ilyen 40 után )

#7 no comment a gagyi beszólásodra...

#12 nekem is, de sajnos ettől meg fogod érni a 40-et, rengeteg csalódással és lelki fájdalommal

2020. aug. 29. 18:53
 14/32 anonim ***** válasza:
9 vagyok. Nem, nem tartom magam sikertelennek! Bár nem is foglalkoztat a siker, nem hajszolom.
2020. aug. 29. 19:40
 15/32 anonim ***** válasza:
Elkezdeni jót tenni másokkal...
2020. aug. 30. 12:15
 16/32 A kérdező kommentje:
#15 miért tenném, mikor én soha senkitől nem kaptam mêg egy mosolyt se?
2020. aug. 30. 12:59
 17/32 anonim ***** válasza:

:)

2020. aug. 30. 14:38
 18/32 anonim ***** válasza:

sőt:

2020. aug. 30. 14:38
 19/32 anonim ***** válasza:

Eredeti kérdésre.

Az lehet az értelme, hogy rájössz mekkora tudatlanságban élted eddigi életed!

2020. aug. 31. 07:26
 20/32 anonim ***** válasza:

11-es!

LOL :D

Király vag,!

2020. aug. 31. 07:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!