Elmondanátok a családnak, hogy tudom kinél vannak a macskáik, ha az az osztálytársadnál lennének, aki a legjobb barátnőd?
Szólnék a gazdának, hogy hol van a cica és ezt a barátot leépíteném, mert nagyon sokat elárul a jelleméről. Egy gyakorlatilag már lopás.
Ha cicát akarnak, akkor hozzanak menhelyről, ne a másét nyúlják le. Felháborító!
Igen. Anyám felhívta, és elmondta neki, meg megmondta, hogy ne mondja el, hogy tőlünk tudja, meg elbeszélgettek egy jót. Meg elmondott ezt-azt az osztálytársamról és a családjáról.
Az volt, hogy becsöngetett hozzájuk még aznap (este 9-kor),az osztálytársam nyitott ajtót. Azzal kezdte, hogy már azonnal adják oda neki a két macskát. Erre mondta az osztálytársam, hogy nincs itt semmilyen macska, nem tartanak macskát, mert kutyájuk van. Erre az öccse elszólta magát, hogy: "Nem a ti macskátok van nálunk." Erre mondta, hogy hozza ki a macskákat, hagy nézze meg. Erre kijött az apja, elkezdtek veszekedni. Erre az osztálytársam anyja is kijött, a kezébe nyomta a macskát, és azt mondta, hogy: "Nesze, itt van! Edd meg!"
Az osztálytársam felhívott sírva panaszkodni, hogy elvitték a macskákat. Hát legszívesebben úgy beolvastam volna neki, mint a sicc, de inkább nem tettem, mert még én leszek a hibás.
Na, akkor a gazdik örülhetnek :) Azért jó nagy bunkók az o.társadék. Én kitartok amellett, hogy ez lopás kategória, megszakítanám vele a barátságot. Remélem híre megy nekik a környéken és mások jobban vigyáznak a házi kedvencekre.
Ügyes voltál kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!