Miért alaz meg egy 30 as férfi egy vele egykor not?
Ha párkapcsolatról van szó akkor őket mi választjuk. Azokat akik nem viselkedtek tisztelettel (ahogy én is tettem) azok rövid idő alatt lapátra kerültek. Soha nem vonzottak a menőek számító kocsik, a fellengző emberek sem. És sok ilyen embert ismerek. Férfiakat is, akik inkább az egyszerűbb kinézetű lányokat szeretik. Itt megjegyezném hogy az egyszerű kinézet nem jelenti azt hogy nem jó az ágyban, vagy buta, vagy éppen rossz társaság lenne. A párkapcsolatainkat és barátainkat mi választjuk.
10. Én nem szeretek megalázni senkit. Aki erre képes az nme különb mint akinek visszavág. Nekem ez a személyiségemből adódik amúgy, nem szeretem a felesleges összetűzéseket se. Nem vagyok nyuszi, csak szeretem a napjaimat konfliktusok nélkül tölteni. Ha kell visszavágok, de odáig már nem megyek el hogy alpári legyek vagy megalázzak mások előtt valakit. Az nekem szégyen lenne. Eléggé leégeti magát az aki engem próbál. De normálisabb körökben ez nem fordul elő, velem is nagyon régen történt ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!