Miért alaz meg egy 30 as férfi egy vele egykor not?
Pl. Nincs önbecsülése és aabból szerez önbizalmat, hogy másokat aláz. Vagy fél attól, hogy a párja elhagyja, ezért annyira kicsinálja, hogy képtelen legyen önálló életre. Persze kettőn áll a vásár (nem áldozathibáztatásképp mondom - attól, hogy valaki engedi, a másiknak nincs "joga" hozzá! -, hanem azért, hgoy vigyázzunk magunkra és ne menjünk bele ilyen jellengű viszonyokba akár munkahelyen, akár párkapcsolatban, családban).
Egyébként ahogy írod, korosztályfüggetlen jelenség.
Tetszik neki, csak nem tudja ezt kifejezni másként.
Vagy kihívást jelent számára a nő, pl.: a műveltsége miatt.
Köszönöm szépen!
Csak nem fér a fejembe ha nem érdekel valaki akkor magamból ki indulva nem foglalkozom vele, nem pedig meg állás nélkül kotoszkodom vele vagy bele kötök ahol tudok. Nem értem mire jó ez a viselkedés. És nem csak a. 30 as nők nagy nulla de a. Mai pasikat férfinak se. Lehet hívni!!!
Azon kívül hogy a szakáll legyen rendben, dolgozni lusta és csak a felszínesseg, de azért nem gáz, hogy a csaj fizessen! Vicc
"Azon kívül hogy a szakáll legyen rendben, dolgozni lusta és csak a felszínesseg, de azért nem gáz, hogy a csaj fizessen! Vicc"
Ezeket a férfiakat te választod. Menő diplomám van, milla körül keresek szellemi munkával, de ha kell fúrok, flexelek, faragok, mosok, sütök stb., kétszeres országos bajnok vagyok a választott sportomban... drága hölgyek számára mégis a dús szakállú páva a férfi, mert kigyúrt, bunkó, macsó, és 10 éves széthajtott dízel BMW fostalicskával és most éppen ez a menő. Ha nem felelsz meg a 190 centi, 90 kg, szakáll, macsó, BMW (elvből nem veszek), ideának akkor nem vagy férfi.
7.szerintem nem értelmezte jól amit írtam a diplomaddal együtt. De köszönöm a válaszod viszont azzal egyet értek, hogy ez a menő!
Viszont 'beloletek'ki indulva azért a nők felé vannak elvarasok keményen!
Saját tapasztalatból mondom!
Azért a te fajta se kell félteni már ne is haragudj!
A kacsaszájú, botoxos, agyatlan, élősködő guminőket hajkurásszátok, mert az "jól mutat" mellettetek a képeken és puccos rendezvényeken.
Szóval ne csodálkozzatok!
Azért aláznak, mert másra képtelenek. Ez az egyetlen, amitől valakinek érezhetik ezek a kis véglények magukat.
Másrészt azért, mert a másik hagyja és nem alázza vissza úgy, hogy szégyentől nyüszítve bújna vissza a jó anyukája valagába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!