Hogyan kellene nekünk kivitelezni egy karanténos 14 napot?
Szüleim postásak, járkálnak mindenhova. Ha elkapja valaki a koronavírust akkor az ciki mivel
csak 4-en vagyunk , senki rokon a családban. ( jó van, Pesten olyan akit még soha nem láttam meg egy Szolnokon ). Mondjuk csak pozitív lenne a covid nem kellene kórházba menni, akkor hogyan szereznénk be a kaját pl.? Posta, tehát félre tenni nem lehet ami van az meg le van kötve.
Nem tudok aludni, aztán ilyeneken jár a fejem.
Ismerős, szomszéd, barát, barátnő, akikben megbíztok és tudjátok, hogy szívesen segít.. megkérhetitek, hogy vásároljon be, akassza a kilincsre.
Vagy nagyobb áruházaknál van már lehetőség online vásárlásra házhozszállítással.
Apám németben dolgozik. Az első hullám során kapott egy szép piros fecnit, olyan karanténosat. Sem nagyszülők nem élnek sem megbízható ismerősünk nem volt. Apa kapta a karantént így naponta őt ellenőrízték a rendőrök. Megkérdeztük tőlük, hogy vásárolni ki fog így???
Végül én mentem. Azt mondták, a lényeg, hogy csak 1 ember járjon dolgokat intézni maszkban rendszeresen kezet fertőtlenítve. Ez lettem én 14 napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!