Az hogy lehet, hogy a maszkhoz túl gyenge a tüdeje, de amikro leszállítják a vonatról torka szakadtából üvölt?
Az összes ilyen csak hiszti és színjáték. Semmi bajod nem lesz a maszktól.
Ezt már mindenki tudja. De még mindig vannak sokan, akik nem képesek elraktározni az elméjükben, hogy a maszktól csak jobb lesz a levegő amit beszívsz.
Játsza a fuldokló ájuldozót amikor rajta van a szövet maszk (átlátni rajta, akkora nagy a szálsűrűsége :D ) de üvölteni azt tud amikor leszállítják.
Számomra és még kismillió ember számára tökéletes a maszk. A belvárosi koszt, port mind megszűri. Százszor egészségesebb vagyok amióta maszkot hordok. Most vírustól függetlenül. Azok a szövet maszkok amiket árulnak lósz*rt sem érnek. Akkora a távolság két szál között, hogy át lehet látni rajta :D
Senki nem fullad meg a maszktól. Rosszul se lesz. Kivéve azok akiknek légzőszervi betegségük van, pl asztma. De akiknek semmi ilyen nincs, azoknak miért kell enynire hisztizniük? Olyan gyerekes ahogy torkuk szakadtából üvöltenek a kalauzzal aki jogosan leszállítja őket.
Cseng a fülem, miutén abbahagyják. Szinte mindennapos.
Miért nem lehet felfogni? Ha felveszel maszkot akkor vonatozhatsz, ha nem akkor nem. Ilyen egyszerű. Nem kell ordítani és ugyanazt elmondani 150 szer :D 15 perces késést szedtünk össze tegnap egy ilyen Karen miatt.
Van aki fél, retteg, hogy úristen mindmegdöglünk és képes felvenni még vegyvédelmi ruhát is :D Meg vannak akik gondolkodnak és nem akarják azokat a borzalmakat átélni amik százszor rosszabbak az influenzánál. Inkább haljak meg azonnal, minthogy megtapasztaljam milyen a koronavírus. Az influenza macskajancsi ahhoz képest.
Aki szövetmaszkot hord az buta. Fingja sincs az egészről. A maszk az maszk. Számukra teljesen mindegy.
Olyat is láttam vonaton, hogy felvette rendesen, de letolta az álla alá. A kalauz szólt, hogy húzza fel a szája és az orra elé, erre mit mond a nő? De hát van rajtam maszk :D
Sírok már komolyan az ilyeneken :(
a szövetmaszk nem csökkent semmit. Tudod mekkora a vírus gazdatestjének a mérete? Nem. 23: feltételezem, hogy Te sem.
Olyan mitn a szúnyogháló. ha elég sűrű, akkor a szúnyog nem fér át rajta.
Attól még, hogy nem látni még ott van :D Mikroszkóppal viszont látni :) Volt szerencsém megtekinteni.
Nem véletlenül vannak besorolásaik a maszkoknak. ffp 3 pl.
Csak megjegyzem. ha a vírus szemmel nem látható, akkor hogyhogy nem fér át azon a maszkon amin átlátok? Szó szerint látmo a szálak közti négyzet alakot.
De, tudom mennyi, mikrobiologus vagyok és tökéletesen megfelel erre a célra az egyszer használatos maszk.
Ennyi sületlenséget, amit osszehordál itt kerdező már-már felveti a gyanút, hogy vagy értelmi fogyatékos proli vagy, vagy pedig ez egy troll kérdés
Mikrobiológus :D muhaha. Olyan sok a munka, hogy csak 5 percenként tudsz felnézni a gyakorira :( Próbálj meg nem kamuzni.
Itt mindenki épeszűen tudott vitatkozni. Most megjelent a kommented, ami miatt már kételkedem benne, hogy a többi kommented is csak trollkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!