Az hogy lehet, hogy a maszkhoz túl gyenge a tüdeje, de amikro leszállítják a vonatról torka szakadtából üvölt?
Az összes ilyen csak hiszti és színjáték. Semmi bajod nem lesz a maszktól.
Ezt már mindenki tudja. De még mindig vannak sokan, akik nem képesek elraktározni az elméjükben, hogy a maszktól csak jobb lesz a levegő amit beszívsz.
Játsza a fuldokló ájuldozót amikor rajta van a szövet maszk (átlátni rajta, akkora nagy a szálsűrűsége :D ) de üvölteni azt tud amikor leszállítják.
Számomra és még kismillió ember számára tökéletes a maszk. A belvárosi koszt, port mind megszűri. Százszor egészségesebb vagyok amióta maszkot hordok. Most vírustól függetlenül. Azok a szövet maszkok amiket árulnak lósz*rt sem érnek. Akkora a távolság két szál között, hogy át lehet látni rajta :D
Senki nem fullad meg a maszktól. Rosszul se lesz. Kivéve azok akiknek légzőszervi betegségük van, pl asztma. De akiknek semmi ilyen nincs, azoknak miért kell enynire hisztizniük? Olyan gyerekes ahogy torkuk szakadtából üvöltenek a kalauzzal aki jogosan leszállítja őket.
Cseng a fülem, miutén abbahagyják. Szinte mindennapos.
Miért nem lehet felfogni? Ha felveszel maszkot akkor vonatozhatsz, ha nem akkor nem. Ilyen egyszerű. Nem kell ordítani és ugyanazt elmondani 150 szer :D 15 perces késést szedtünk össze tegnap egy ilyen Karen miatt.
Aki akarja, hordja, aki nem, az meg ne. Ennyi. Szerintem szanalmas, amikor mas emberek elkezdenek onjelolt rendort jatszani az utastarsaikkal, en felveszem a maszkot, de neha tanuja vagyok egy ilyennek (szerencsere ritkan) es en szegyellem magamat helyettuk, es szerintem nem csak en, mert latom mindig az utasokat is, ahogy nezik szerencsetlent, hogy fogja mar be es foglalkozzon a sajat dolgaval.
Senkinek nem lesz semmi baja attol, ha valakin nincs fent a maszk a buszon, vonaton, fogod magad es arrebb mesz, ha nem tetszik.
Nem mondtam, hogy baj :D Csak szerintem is szánalmas ahogy ott hisztiznek, hogy jaaj így megfulladnak úgy nem kapnak levegőt. Sorra betegednek meg emberek. Mindjon akárki akármit, én felveszem az ffp3-mas maszkot. hogy miért? Mert én úgy érzem jónak. Olyan helyen, ahol nincs légmozgás és sokan vagyunk. Féltestvérem apja (más az apánk, egy az anyámnk) túlélte. pozitív volt a tesztje, megbetegedett, de mivel nagyon komoly sportoló (úszik és fut sokat) ezért kibírta a tüdeje. Na, onnantól ő is hord maszkot.
Alapból és is olyan vagyok, hogy "hiszem ha látom". És tessék: Láttam, tapasztaltam, és rohadtul nem kívánom senkinek!
Nincs "értelme" a maszknak, mert a vírus úgy is bemegy, de a levegő az nem :DDD
Ilyen logikával mit is várunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!