Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az hogy lehet, hogy a maszkhoz...

Az hogy lehet, hogy a maszkhoz túl gyenge a tüdeje, de amikro leszállítják a vonatról torka szakadtából üvölt?

Figyelt kérdés

Az összes ilyen csak hiszti és színjáték. Semmi bajod nem lesz a maszktól.

Ezt már mindenki tudja. De még mindig vannak sokan, akik nem képesek elraktározni az elméjükben, hogy a maszktól csak jobb lesz a levegő amit beszívsz.

Játsza a fuldokló ájuldozót amikor rajta van a szövet maszk (átlátni rajta, akkora nagy a szálsűrűsége :D ) de üvölteni azt tud amikor leszállítják.

Számomra és még kismillió ember számára tökéletes a maszk. A belvárosi koszt, port mind megszűri. Százszor egészségesebb vagyok amióta maszkot hordok. Most vírustól függetlenül. Azok a szövet maszkok amiket árulnak lósz*rt sem érnek. Akkora a távolság két szál között, hogy át lehet látni rajta :D

Senki nem fullad meg a maszktól. Rosszul se lesz. Kivéve azok akiknek légzőszervi betegségük van, pl asztma. De akiknek semmi ilyen nincs, azoknak miért kell enynire hisztizniük? Olyan gyerekes ahogy torkuk szakadtából üvöltenek a kalauzzal aki jogosan leszállítja őket.

Cseng a fülem, miutén abbahagyják. Szinte mindennapos.

Miért nem lehet felfogni? Ha felveszel maszkot akkor vonatozhatsz, ha nem akkor nem. Ilyen egyszerű. Nem kell ordítani és ugyanazt elmondani 150 szer :D 15 perces késést szedtünk össze tegnap egy ilyen Karen miatt.

2020. aug. 21. 12:01
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
76%

Igazad van teljesen, de mégis bevédeném egy kicsit a tagot:

Egyrészt ez lehet mentális jellegű is. Pl. egyik ismerősöm nem hord sálat, mert nem bírja elviselni. Évek múltán kiderült az oka, hogy magzatként rátekeredett a nyakára a köldökzsinór. Biztos van olyan, akinél ilyesmi áll a háttérben mondjuk 1000-ből 1-nek.

Másrészt viszont átérzem. Nyár elején nagyon durva allergiám volt, meg szerintem meg is fáztam mellé, és alapból meghaltam hogy nem kapok levegőt, de mikor fel kellett venni a maszkot, gyerekek... ha akkor megbüntettek volna, amiért nem veszem fel, biztos én is kikelek magamból a bedugult pofámmal együtt.

2020. aug. 21. 13:06
 12/28 A kérdező kommentje:
Olyan nincs, hogy "fél" vagy nem fél. Ezt is csak azok mondják akik azt hiszik ők "jobbak" a többinél. Akik azt hiszik, hogy nem fertőződnek meg csak azért, mert nem félnek. Én sem félek :D Mégsem szeretnék lélegeztető gépre kerülni és átélni azt, amit a féltesóm apja.
2020. aug. 21. 14:18
 13/28 anonim ***** válasza:
13%
Engem az sem érdekel ha lélegeztetőgépre kerülök.
2020. aug. 21. 14:22
 14/28 A kérdező kommentje:

13. Igazad van. aki hülye haljon meg :D :D :D

Én meg szeretek átfutni az utcán. nem érdekel, hogy deréktól lefele lebénulok. De én bátor vagyok :D

Najó szakadok.

2020. aug. 21. 14:24
 15/28 anonim ***** válasza:
0%
Ti is megfulladhatnátok már a maszkokban.
2020. aug. 21. 14:41
 16/28 anonim ***** válasza:
0%

"Mégsem szeretnék lélegeztető gépre kerülni és átélni azt, amit a féltesóm apja"

aha és nem félsz persze. Aki nem hord maszkot nem azért teszi, mert nem fél, hanem mert tudja, hogy sz.rt sem ér. Legyél nagy fiú és fogd fel te is

2020. aug. 21. 14:42
 17/28 anonim ***** válasza:
23%
35 fokban hordjon maszkot az,akinek két anyja van.Én nem kapok benne levegőt,ez van.
2020. aug. 21. 14:46
 18/28 anonim ***** válasza:
93%
Hallottál már a búvárösztönről, kérdező? Ez a csecsemők abbéli tulajdonsága, hogy ha vízbe kerül az arcuk, nem veszek levegőt. Noha nem sűrűn, de előfordul, hogy ez az atavisztikus ösztön később sem vész el, és bármi van az illető orra, vagy szája előtt, egyszerűen fuldoklik, mert nem automatizált lesz a légzése, hanem neki magának kell szabályoznia.
2020. aug. 21. 14:55
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

"aha és nem félsz persze. Aki nem hord maszkot nem azért teszi, mert nem fél, hanem mert tudja, hogy sz.rt sem ér. Legyél nagy fiú és fogd fel te is"

Szerinted aki becsatolja a biztonsági övet, az fél? Aki elmegy éves szűrésekre, az fél?

2020. aug. 21. 15:54
 20/28 A kérdező kommentje:

19. pont ezt akartam írni. 16: épp ellenkezőleg. aki hord maszkot két csoportra osztható. akinek fingja sincs az egészről, de hordja, mert szabály, és azok, akik azért hordják, mert tudnak gondolkodni, hogy keveset ugyan, de véd!

Nem a szövet maszkokról beszélek! Azok szart sem érnek, még át is látni rajtuk. A sebész, műtős maszk 60%-ban véd. az ffp2-es 90, az ffp3-mas 99%-ban.

Láttad már egyáltalán a koronavírust mikroszkóp alatt? Na. én igen.

2020. aug. 21. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!