Miért írnak ki emberek kérdesejet, ha aztán saját maguk nem kommentálják?
Én se mindig szoktam kommentálni. Maximum odaírom, hogy köszönöm szépen a válaszokat.
Ha nem a kérdésemre kaptam választ akkor beleírok, de amúgy ha megtudtam amit szerettem volna akkor felesleges.
Attol fugg, milyen temakor. A koszonomot kifejezem a zolddel. Ha nem erkezik olyan valasz, amit kommentalhatnek, nem tudom, minek irkalnek. Ha nincs valasz, az gyakran egyetertes is.
Mondjuk most a 3-asra irhatnam, hogy idiota, de minek? :D
Ez érdekes kérdés, de sokminen leszűrhető belőle. Pl.: mert élvezkedés miatt írják ki a kérdést (lábfétisesek), ami mögött többnyire férfi(ak) vannak, akik néha azért nőként írnak kérdést. Vagy más vonatkoztatásban: elgondolkodnak az addigi válaszokon, de lehet, hogy mégsem úgy cselekednek, ahogy a helyes válaszolók írtak. Vagy épp a kérdéssel kapcsolatban csak önigazolást szeretett volna kapni, amit a válaszolók meg is adtak neki.
De még számtalan oka lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!