Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért írnak ki emberek kérdese...

Miért írnak ki emberek kérdesejet, ha aztán saját maguk nem kommentálják?

Figyelt kérdés
2020. aug. 20. 11:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Kontextus?
2020. aug. 20. 11:12
 2/7 anonim ***** válasza:

Én se mindig szoktam kommentálni. Maximum odaírom, hogy köszönöm szépen a válaszokat.

Ha nem a kérdésemre kaptam választ akkor beleírok, de amúgy ha megtudtam amit szerettem volna akkor felesleges.

2020. aug. 20. 11:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezt én sem értem. Kiírják nagy felháborodva a kérdést, érkezik egy halom válasz, de ők eltűnnek, mint szürke szamár a ködben.
2020. aug. 20. 11:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Az is lehet hogy elfogadták a válaszokat, és belátták hogy nincs igazuk, vagy megerősitették hogy igazuk van.
2020. aug. 20. 11:35
 5/7 anonim ***** válasza:
39%

Attol fugg, milyen temakor. A koszonomot kifejezem a zolddel. Ha nem erkezik olyan valasz, amit kommentalhatnek, nem tudom, minek irkalnek. Ha nincs valasz, az gyakran egyetertes is.

Mondjuk most a 3-asra irhatnam, hogy idiota, de minek? :D

2020. aug. 20. 12:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez érdekes kérdés, de sokminen leszűrhető belőle. Pl.: mert élvezkedés miatt írják ki a kérdést (lábfétisesek), ami mögött többnyire férfi(ak) vannak, akik néha azért nőként írnak kérdést. Vagy más vonatkoztatásban: elgondolkodnak az addigi válaszokon, de lehet, hogy mégsem úgy cselekednek, ahogy a helyes válaszolók írtak. Vagy épp a kérdéssel kapcsolatban csak önigazolást szeretett volna kapni, amit a válaszolók meg is adtak neki.

De még számtalan oka lehet.

2020. aug. 20. 14:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet, de az olyan ize amikor varja az ember a fejlemenyt es nem tudja meg mi lett pl..
2020. aug. 20. 20:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!