Mennyire kell ittasnak lennem ahhoz, hogy a taxis ne vigyen haza?
Ha nem dülöngélek, nem hányok, csak simán oldottabb vagyok a piától, max. egy picit nehezebben forog a nyelvem, akkor még hazavisz?
Vagy már ezek is kizáró okok?
Fuhu, volt már olyan, amikor a barátaim nem tudom hogy, de sikeresen bedugtak a taxiba egyedül és minden kanyarnál majdnem kijött a pia. Ráadásul úgy, hogy a kocsmát már előtte telehánytam 😂😂😂
Szóval még nagyon részegen is van rá esély.
Ne viccelődj már! A bulinegyedben az angol kölykök szerinted milyen állapotban ülnek be? Pont hogy a sok buli után hulla részeg miatt a péntek-szombat este a legnagyobb business a taxisoknak!
Szóval én is azt mondom, hogy persze, ha csak éppen becsiccsentettél, simán hazavisz.
De még ha részegebb is vagy, és húzná a száját, akkor ha ráteszel néhány ezret a viteldíjra, lehet azt mondja, hogy megéri vállalni a rókázásod kockázatát.
"Előzd meg a taxissal való konfliktust, menj haza a saját autóddal. ;)"
Hogy aztán a rendőrrel legyen konfliktusom, mi?
Azt tanácsoltam, hogy a saját autóddal menj haza, így nem a taxit fogod telehányni hanem csak a családi hintót.
Na de azt sehol sem írtam, hogy te vezess!!!
Már most is van benned egy kis nyomás? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!