Hívta már valaki a "haza kisérő telefont?
Figyelt kérdés
Hogy zajlik egy beszélgetés? Miről lehet beszélgetni? Elmesélhetem például hogy milyen volt egy napom?2020. máj. 21. 23:40
1/6 Thispain válasza:
Nem tudtam, hogy létezik hazakísérő telefon, de ha egy olyat fel kéne hívni, amikor hazamész(ha a sajátod), akkor lehetnek ott bajok.
2/6 Miss Endzsi válasza:
Bármiről lehet, miután megadtad a tartózkodásodat.
4/6 anonim válasza:
Nekem úgy rémlik, hogy hívtam már. Nem volt kifejezetten rossz tapasztalatom, de egy kicsit régen történt a hívás ahhoz, hogy fel tudjam idézni a pontos benyomásomat.
Kibővített időintervallumban kellene működniük, hiszen TÚLSÁGOSAN MAGUKRA HAGYOTT EMBEREKET kellene segíteni a telefonközpontosoknak.
Hogyan lehetne pénzt gyűjteni, adományozni nekik? Milyen XI. századi elektrotechnikai alkalmatosság vagy bankkártya típus segítene abban, hogy elegendő bevételük legyen?
5/6 anonim válasza:
Szerintem te nem igazán vagy tisztában azzal, hogy ez mi, mert marhára nem arra való, hogy unalmadban felhívd őket beszélgetni.
6/6 anonim válasza:
4-es válaszoló vagyok.
Nagyon sokan lehetnek bajban akár fényes nappal is - amilyen a közbiztonság manapság - tehát ezért nem ártana kibővített időintervallumban működniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!