Miért nem képesek az emberek a maszkot az orrukra is felhúzni?
Légutakon keresztül fertőz. Nem csak a koronavírus, hanem legyen az akármelyik másik, ami légutakon keresztül jut be a szervezetbe.
Ennyi erővel minek hor maszkot az illető?
Az orrodon veszel levegőt, a szád csukva van. Ez olyan, mintha a segglyukadra húznál maszkot, hogy a fing ki ne jöjjön. Úgyse jön ki, mert csukva van.
A szádonúgyse megy be, mert csukva van.
Az meg, hogy nem kapsz levegőt a maszkban szimplán csak kamu. Mindenki kap levegőt. Én is, a marika néni is. Mindenki.
Az orr és a száj ugyanúgy légzőszerv. Jó, a száj csak félig, de ott is tudsz levegőt venni, ott is levegő kerül a tüdődbe.
6: senki nem kényszeríti rád. a szabály nem kényszerít. Olvassad csak a szemetet az itnerneten. De jobban teszed, ha beülsz biológia órára.
Tudod az a rengeteg ember akik hordanak maszkot értik a lényegét. Többé kevésbé. ÉN! Voltam biológia órán egészen 12.-ig. Egy cikket sem olvastam, hogy miért NE hordjál maszkot, vagy miért hordjál maszkot. ez saját döntés!
Hidd el, hogy véd. nem teljesen, de véd.
12. ha így gondolkodna mindenki ahogy te mmár rég kipusztult volna az emberiség. Saját szemeddel nem fogod látni :( Szépen sorra tűnnek el emberek. Azok, akik covid pozitívok voltak. És nem volt szerencséjük.
a vírusra meg ott van a mikroszkóp.
A másik kamu meg az, hogy csak krónikus betegek halnak meg. Na hagyjuk már. Nem mondom, hogy kamu ez az egész, csak valahogy a kialakított "jólétet" kompenzálni kellett. Továbbra is fenntartom az álláspontomat, hogy itt háborúnak kell történnie. Az ilyen állatokat meg mint a viktor cili halálbüntetésre vinni! Ezek az ország legnagyobb felbújtói, legnagyobb élősködői. Azt mondják a hal is a fejétől bűzlik, hát ez az ország is!
Én akkor nem szoktam ha büdös a maszk, ami sajna előfordul.
Lusta vagyok mosni.
Mert minek húzzam az orromra mikor eleve pont nem érdekel ez az egész hisztéria?
Amúgy ha nem lenne kötelező ezt a szutykot hordani nem is hordanám,nemhogy még pénzt költsek ilyesmire, az elejétől kezdve ugyan azt az egyszer használatost hordom, mosni meg mossa az aki ráér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!