Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem képesek az emberek...

Miért nem képesek az emberek a maszkot az orrukra is felhúzni?

Figyelt kérdés

Légutakon keresztül fertőz. Nem csak a koronavírus, hanem legyen az akármelyik másik, ami légutakon keresztül jut be a szervezetbe.

Ennyi erővel minek hor maszkot az illető?

Az orrodon veszel levegőt, a szád csukva van. Ez olyan, mintha a segglyukadra húznál maszkot, hogy a fing ki ne jöjjön. Úgyse jön ki, mert csukva van.

A szádonúgyse megy be, mert csukva van.

Az meg, hogy nem kapsz levegőt a maszkban szimplán csak kamu. Mindenki kap levegőt. Én is, a marika néni is. Mindenki.

Az orr és a száj ugyanúgy légzőszerv. Jó, a száj csak félig, de ott is tudsz levegőt venni, ott is levegő kerül a tüdődbe.

2020. aug. 16. 12:06
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

6: senki nem kényszeríti rád. a szabály nem kényszerít. Olvassad csak a szemetet az itnerneten. De jobban teszed, ha beülsz biológia órára.

Tudod az a rengeteg ember akik hordanak maszkot értik a lényegét. Többé kevésbé. ÉN! Voltam biológia órán egészen 12.-ig. Egy cikket sem olvastam, hogy miért NE hordjál maszkot, vagy miért hordjál maszkot. ez saját döntés!

Hidd el, hogy véd. nem teljesen, de véd.

2020. aug. 16. 12:20
 12/21 anonim ***** válasza:
61%
A vírusok ellen tényleg pacikukit nem érnék azok a maszkok, amiket a többség használ. És többet árt vele az ember, mint amit érnek. Én is csak akkor teszem fel, mikor kötelező. Ez a vírus sem másabb, mint egy influenza. Abban sokkal többen meghalnak évente. Én elfogadom azt is, ha valaki szkafanderben megy még WC-re is, de amíg nem látom a valós veszélyt, (hogy csak emiatt haltak meg az emberek), addig nem fogom felrakni állandóan.
2020. aug. 16. 12:49
 13/21 A kérdező kommentje:

12. ha így gondolkodna mindenki ahogy te mmár rég kipusztult volna az emberiség. Saját szemeddel nem fogod látni :( Szépen sorra tűnnek el emberek. Azok, akik covid pozitívok voltak. És nem volt szerencséjük.

a vírusra meg ott van a mikroszkóp.

2020. aug. 16. 12:52
 14/21 anonim ***** válasza:
71%

A másik kamu meg az, hogy csak krónikus betegek halnak meg. Na hagyjuk már. Nem mondom, hogy kamu ez az egész, csak valahogy a kialakított "jólétet" kompenzálni kellett. Továbbra is fenntartom az álláspontomat, hogy itt háborúnak kell történnie. Az ilyen állatokat meg mint a viktor cili halálbüntetésre vinni! Ezek az ország legnagyobb felbújtói, legnagyobb élősködői. Azt mondják a hal is a fejétől bűzlik, hát ez az ország is!

[link]

2020. aug. 16. 12:57
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Fel tudják húzni, csak nem akarják.
2020. aug. 16. 13:08
 16/21 anonim ***** válasza:
74%

Én akkor nem szoktam ha büdös a maszk, ami sajna előfordul.

Lusta vagyok mosni.

2020. aug. 16. 13:51
 17/21 anonim ***** válasza:
61%
Kismamaként ebben a melegben még az orromat is állandóan eltakarni, amikor amúgy is alig kapok levegőt, mert a baba nyomja a belső szerveimet, ver a víz és minden bajom van...nem egyszerű. Sokszor lehúzom az orrom alá, mert egyszerűen úgy érzem, hogy rosszul leszek ha a kifújt, meleg levegőt még vissza is kell szívnom.
2020. aug. 16. 15:04
 18/21 anonim ***** válasza:
33%

Mert minek húzzam az orromra mikor eleve pont nem érdekel ez az egész hisztéria?

Amúgy ha nem lenne kötelező ezt a szutykot hordani nem is hordanám,nemhogy még pénzt költsek ilyesmire, az elejétől kezdve ugyan azt az egyszer használatost hordom, mosni meg mossa az aki ráér.

2020. aug. 16. 16:10
 19/21 A kérdező kommentje:
18: ha csak azon múlva, hogy TE fertőződsz meg hidd el, hogy én még bíztatnálak is, hogy vedd le. Nem teheted meg, hogy nem érdekel, mert Onnantól, hogy elkaptad TE is fertőző vagy. Nevezhetjük szándékos népírtásnak is amit művelsz. Leírtad, itt a bizonyíték. Nem érdekel. Ugyanaz amit az isis csinál. szándékoan terjesztik.
2020. aug. 16. 17:13
 20/21 A kérdező kommentje:
17: visszaszívod oké, de mellé még van új frissen beszívott levegőd. Ráadásul szűrt. Kínában 2000 óta az emberek angyon nagoyn többsége maszkban jár éjjel nappal. Ők nem fuldokolnak. Főleg kismamák. Légszennyezés miatt, oké, de a maszk az maszk.
2020. aug. 16. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!