Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tetszik a Zselyke nèv?

Tetszik a Zselyke nèv?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon megtetszett mikor ràtaláltam. Megfogott. Mèg men làttam ilyesmi nevet és aranyos is. Láttam sokaknak nem tetszett de attól másnak tetszhet nem igaz? Valaki elviselné ezt keresztnévnek? Hogy lehet ezt a nevet becèzgetni ami nem csúfolkodó hanem aranyos? Zselyke vagy inkàbb zsejke?

2020. aug. 15. 01:31
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm 30-as :)
2020. aug. 16. 19:02
 32/35 anonim ***** válasza:
40%
Nem.
2020. aug. 16. 21:43
 33/35 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem szép név a Zselyke. Sokkal jobb, mint egy százezredik Cintia vagy Léna.
2020. aug. 21. 09:23
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik a “zs” és “ly” betűk, valamint a “ke” végződés miatt. Szerintem ezt már becézni felesleges, hiszen önmagában is becenévként hat,
2020. aug. 23. 00:08
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem tetszik, olyan mintha valaminek a becézett alakja lenne, meg úgy az egész nem tetszik, valami celeb miatt lett felkapva nem?

De miért fontos ez ? Nem az én gyerekem lesz Zselyke.

2021. ápr. 4. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!