Másnak is unalmasabb lett az életete, mióta így visszaesett a gyakori aktivitása?
Figyelt kérdés
Sokkal kevesebb a kérdés. :(2020. aug. 13. 13:46
11/14 anonim válasza:
A Gyakori mindennapi vendége vagyok, de nekem sem tetszik a változás, különösen az, hogy rengeteg, óriási mennyiségben ténykednek a fiatalok (18 év alattiak). Ez részben gondolom a nyár miatt is van, de nem feltétlen lehet mindent erre fogni.
12/14 anonim válasza:
Napi szinten vagyok itt, és engem is zavar, hogy ekkorát változott az oldal. A színvonal zuhanórepülésbe kezdett, az oldal elvesztette eredeti értelmét, már olyan, mintha verseny lenne, hogy ki tud nagyobb hülyeséget kérdezni, vagy ki tudna több lepontozást adni a másiknak. A kérdések száma is csökkent, de főleg a normálisaké. Azért reménykedem, hogy majd visszatérünk egyszer a régi kerékvágásba.
13/14 A kérdező kommentje:
"mintha verseny lenne, hogy ki tud nagyobb hülyeséget kérdezni"
Ugyanerre gondolok én is sok kérdést látva.
2020. aug. 13. 19:51
14/14 anonim válasza:
Szerintem sem az igazi már, de még kitartok, mert van pár unalmas órám munka közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!