Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Jófogáson visszaesett volna a...

Jófogáson visszaesett volna a vásárlási kedv?

Figyelt kérdés
Jófogáson van rengeteg hirdetésem, igényes, jól árazott termékek. Már sok dolgot el is adtam. Átlagban 2naponta és mióta pánik van az országban semmit. Kezd idegesíteni a dolog. Akik szintén árulnak jófogáson azok tapasztaltak visszaesést? Örülnék, ha itt lenne olyan kedves valaki és segítene, hogy elrontottam-e valamit. Ruhákat,játékokat árulok főleg.

2020. márc. 14. 18:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Aha, és mióta van pánik az országban? Kb. 3 napja?? És az elmúlt 3 napban nem adtál el semmit? :-)

Nos, gondolkodj egy kicsit:

repülőjáratokat törölnek, határokat zárnak le, munkahelyeket, iskolákat zárnak be, családok élete bolydul fel nem kicsit - biztos, hogy nem az a legfontosabb most, hogy a Jófogáson vásároljanak valamit, hanem a közértben, hogy ha karanténban lesznek, legyen mit enniük.

Aztán folytassuk tovább a gondolatmenetet: mindenki otthon ül, akkor mit fognak csinálni? Netezni, tévézni stb. és akkor majd talán megint beindul a vásárlás... Vagy nem, mert ha személyes átvételes eladásaid voltak, akkor azt most nem nagyon fogják "erőltetni".

2020. márc. 14. 19:31
 2/5 anonim ***** válasza:
71%

Pánik már hetek óta van, de ennyire nagyon durva helyzet az utolsó egy hétben lett.

Én jófogásozok minden nap, és szerintem mások is.

Persze, a bevásárlás fontosabb, de eddig is bevásároltunk, tehát munka után boltba mentünk. Ami változott, hogy most mást teszünk a kosárba, vagy többet.

De bevásárlásból ugyanúgy hazamegyünk, és netezünk.

Viszont a ruha, a játék nem létszükséglet.

Már most arról cikkeznek, hogy elbocsátások vannak több helyen. Emberek veszítik el a munkájukat, mert nincs vevő, nincs ügyfél, nincs vendég.

Azok, akik ezekben az ágazatokban dolgoznak - de amúgy bármelyik ágazatban - félnek. Várnak.

Az ipar, a kereskedelem, minden meg fogja érezni. És ha nem lesz munka, akkor tartalékolni kell, nem az a prioritás, hogy vegyünk egy 46. kisautót a gyereknek.

Én mint írtam, minden nap nézegetem, mert ha valami nagyon jó áron lenne, megvenném. De egy kerti bútort jelenleg nem merek megrendelni, mert nem tudom, mi lesz 1-2-3 hónap múlva.

Januárban már kinéztem, hogy milyen szeretnék, és úgy gondoltam, hogy március körül megrendelem, a fagyban feleslegesen ne álljon kint. Most már ki lehetne ülni egy kávéval, de már meg nem merek annyit költeni.

2020. márc. 14. 20:08
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, szerencsére én még semmit sem érzékelem a mindennapjaimban azon kívül, hogy mindenkin bolond módjára rárohan az élelmiszerre és pánikol.

De így egyértelmű, hogy mi az ok és így a kérdés is hatalmas butaság.

2020. márc. 14. 22:43
 4/5 anonim ***** válasza:
17%
Vaterán már rég eladtad volna mindet. Ja bocs, tudom sóher vagy fizetni pár forinr jutalékot.
2020. márc. 15. 09:29
 5/5 anonim ***** válasza:
én sem veszek már semmit, nehéz idők jönnek ilyen baromságokat akkor veszek amikor minden happy és van pénz, most nincs
2020. márc. 16. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!