Miért jó a legtöbb embernek, hogy nagyon meghízik? A betegség miatti hízás külön kategóriát képvisel!
A legtöbb ember egészségtelen mozgásszegény életmódot folytat, nem ismer mértéket és határokat, semmit nem tesz egészségének megőrzéséért, aztán meg jajgatnak, hogy jaj itt fáj, ott fáj, most ilyen-olyan beteg, de van rajta 15-70 kg zsírfelesleg.
A túlsúly egészségtelen, a nagy zsírtömeg nyáron fűt, nehéz a mozgás, nagyméretű ruhát kell venni, sokan irigyek a vékonyabb társaikra..stb... semmi pozitív nincs benne, ha az adott ember átlag kg-jától jóval többet mutat a mérleg.
Hazánk a legelhízottabb ország Európában.
Mindenhol azt hangoztatják, hogy az elhízás mennyi egészségügyi problémát hordoz magában, ennek ellenére miért köpik magukat szembe az emberek? Ennyire sok az öngyilkos hajlamú ember?
Tudom, a vékony emberek is betegek. Meg, hogy a szépség mindenkinél mást jelent.
Ha az ember nyáron kimegy az utcára vagy a strandra, manapság már rengeteg kövér emberrel találkozik és hazánk nem azért ennyire elhízott, mert annyi hormonproblémás vagy egyéb betegségben szenvedő ember lenne, vagy amit általában szoktak mondani, hogy de hát genetika.
Miért nem tudnak az emberek odafigyelni magukra és egészségükre? Ha nincs egészségük, akkor semmijük sincs! Ezt miért nem tudják megérteni?
A megelőzés még mindig jóval olcsóbb.
Mozgásban az élet, az egészség a legdrágább kincs!
A kérdésem nem provokáció, nem sértő szándékkal íródott.
Dolgozunk mindketten az megvan.
Nagyszülők nemtudnak segíteni ,nekem csak anyukám él de örül ha megvan maga mint,hogy plusz pénze legyen.Férjem részéről meg betegesek, és elmegy arra a nyugdíjuk.
Családi támogatás alatt Nemtudom mire gondolsz az adókedvezményt kapjuk plusz a családi pótlékot amit mindenki más.
Rokonoktol nem kérnék pénzt ilyen miatt hogy nem tudunk épp drága primőr árut venni hanem olcsóbbat és nézzük mi az akciós.
En pl elvezem hogy ha hizok, es szeretnek koverebb is lenni. Szexualisan ez indit be, es nem erdekel hogy egészségtelen, inkabb jobban erzem magam, minthogy szarul de egeszseges legyek. Ugyanigy masok meghizasa is izgat
F
Drága 12-es!
Nem én mondom meg, hanem majd az orvos, ha valakinek az elhízás miatt egészségügyi panaszai lesznek. Nem én mondom meg a tutit, nem én találtam fel a spanyol viaszt. Csupán ismét tettem egy kísérletet arra, hogy hátha valaki észbe kap, hogy az elhízás rossz és érdekelt is, hogy aki elhízik, az mit élvez benne, attól függetlenül, hogy nyáron majd meg pusztul a melegtől és az ízületei is sajognak a túlsúly miatt.
Mindenhol azt hangoztatják, hogy az elhízás mennyire rossz, próbáljunk figyelni az egészségre, és sokan ezt nem veszik figyelembe.
Hűha, most a 8-as válaszom ennyire kiverte nálad a biztosítékot? Ez van, egyéni szociális probléma. De amint olvashattad, együttérzésemet is kifejeztem a válaszolóval. Ha a válaszoló már az elején mindent leírt volna, akkor másképpen reagáltam volna rá. De ne utólag kelljen már a fontos infókat harapófogóval kihúzni a másikból, vagy miután sértve érzi magát.
Attól, mert neked nem tetszik a stílusom, sajnálom. Tudod, az igazság fájdalmas. Megtapasztaltam, ha valamit szépen, finoman, buksit simogatóan mondok, írok, azzal nem érek el semmit. Az embereknek nem buksisimogatás kell, hanem jól az arcába vágni a fájó igazságot, hogy észbe kapjon és elgondolkozzon rajta.
Pl. olvass vagy hallgass meg néhány Csernus Imre könyvet vagy előadást, majd nem fogod ezek után nagyon a szívedre venni ezt a fajta stílust.
" helység kamerája." ?? WTF?
Persze, mindenki úgy rontja el az életét, ahogy akarja, ez tény. A felelősség is az övé. De tudod, szokták mondani, az okos ember a más kárából tanul, a buta a sajátjából. És ha valaki itt kap egy hírmorzsát, akkor már megérte állandóan az egészség és a mozgás fontosságáról beszélnem.
A kevert mix sose jó. Nem lehet összevegyíteni 20 féle dolgot. Ha valamit el szeretnél érni, akkor egyszerre egy s..ggel csak egy lovat ülj meg! Egy valamit csinálj, de azt jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!